24.1.10

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ...

Με τη χθεσινή συντριβή στα Ιλίσια, θυμήθηκαν την ύπαρξη της ομάδας μπάσκετ οι δυο κιτρινόμαυρες εφημερίδες. Και οι δυο ρίχνουν τις μπηχτές στην πλευρά του ανεπαρκέστατου (όπως έχει φανεί στις δυο αγωνιστικές που έκατσε στον πάγκο μας) Πεδουλάκη ..

Η Ώρα, ζητάει την επιστροφή Φλεβαράκη και καλεί τη διοίκηση & τεχνική ηγεσία (προφανώς) να φύγουν .

η Score με τη σειρά της, απευθύνεται στον Καραμανλή, ενώ δεν παραλείπει να στολίσει τον Πεδουλάκη και τις καταπληκτικές του προπονήσεις..

2 σχόλια:

voyio είπε...

Κακά τα ψέμματα, το όλο φετινό οικοδόμημα στηριζόταν στον Φλεβαράκη!
Δικό του δημιούργημα ήταν η ομάδα και παρά τα γνωστά προβλήματα, είχε κάνει τους παίκτες να παίζουν και γι'αυτόν. Από την εικόνα που παρουσιάστηκε και χθες φαίνεται ότι έχει χαθεί η συνοχή που υπήρχε και να εμφανίζεται μια έντονη εικόνα διάλυσης.
Η αδιαφορία τον παικτών ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι ο Φλέβα έφυγε αναίτια και γι'αυτό, ίσως, να τα έχουν πάρει και με την διοίκηση. Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι θα έλεγα ότι είναι λογικό πλέον να μην τους κρατάει τίποτα.
Ο Πεδουλάκης εχει αποδείξει ότι είναι σοβαρός και καλός προπονητής αλλά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μάλλον δεν κολλάει στην ΑΕΚ.
Δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτό που έγινε με τον Φλεβαράκη. Όπως αποδεικνύεται είχε δημιουργήσει δέσιμο με τους παίκτες και η ομάδα αγωνιστικά λειτουργούσε και τα διοικητικοοικονομικά προβλήματα δεν εμφανίζονταν στο παρκέ.

haridimos είπε...

Και δε μας φτάνουν τα χάλια μας, έχουμε και τη Κοζωνολογία να έχει μεταφερθεί στο μπάσκετ...