5.1.10

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ

Σύμφωνα με όλα τα ΜΜΕ, αλλά και την πληροφόρηση της στήλης :-) ο Φλεβαράκης έχει πάρει το ok από τη διοικηση και ψάχνει για παίκτες ώστε να καλυφθεί το κενό του McGrath (ανακοινώθηκε από τη Varese χθες) και όχι μόνο. Και λέω όχι μόνο, γιατί ζητάμε πέρα από έναν παίκτη που να παίζει σε 1-2, χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν θέλουμε να είναι περισσότερο άσος ή περισσότερο δυάρι, αλλά κι έναν ψηλό που να βοηθάει στις θέσεις 3-4 που μετά και τον νέο τραυματισμό του Δορκοφίκη έχουμε πρόβλημα - άλλωστε είχαμε κενές θέσεις.

Δεν έχουν ακουστεί κάποια ονόματα ακόμα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και πως τα οικονομικά μας δεν είναι τα καλύτερα και συνεπώς δεν κοιτάμε στο πάνω ράφι αλλά για λαβράκια που μάλλον θα υπογράψουν μηνιαία συμβόλαια.. Δεν αποκλείεται να στραφούμε σε παίκτες καθόλου άγνωστους που να έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα μας, όπως για παράδειγμα ο Ούγγρος Istvan Nemeth που εντυπωσίασε πέρσι (έκλεισε τον Νοέμβριο στην Carrire Ferrara αλλά επειδή δεν μπορούσε να είναι έτοιμος άμεσα αλλά μετά από μερικές βδομάδες λύθηκε η συνεργασία τους μετά από λίγες μέρες), ή ο Ante Grgurevic που μας είχε βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να αποφύγουμε τις περιπέτειες το 2006/07 και το καλοκαίρι συμφώνησε αρχικά με το Μαρούσι αλλά τελικά δεν τα βρήκανε.

Γνωστότατος είναι και η μια επιθυμία του πιο πιστού αναγνώστη του blog, Στέλιου, ο Damir Moulaomerovic. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσον το κασέ του είναι στα κυβικά μας... πέρα από το γεγονός ότι παίζει στην KK Zagreb και τα πάει κι ιδιαίτερα καλά.. Όσο για τον Tadija Dragisevic, τον 2ο εκλεκτό του Στέλιου, είναι στον Ερυθρό Αστέρα/KK Crvena Zvezda Beograd και δε νομίζω πως είναι για το βαλάντιό μας κι αυτό.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε, είπα να μη ξαναγράψω για Tsintsadge και Sanikidge, γιατί θα έχεις βαρεθεί.

Ο Μούλα πιστεύω ότι έρχεται. Ο Dragisevic προσπαθεί να φύγει από τον Ερυθρό Αστέρα, δύο χρόνια τώρα. Πέρυσι, όταν δεν ήταν τραυματίας, ήταν αδιάφορος (μήπως και τον διώξουν), φέτος παίζει στο 50%.
Ευκαιρίες.

Για το εάν έχουμε τα χρήματα, για να βγούμε στην αγορά, μάλλον κάτι θα υπάρχει. Εάν όχι, χειρότερα θα είναι εάν φέρουμε τίποτα "τύπου Jeremic".

Στέλιος

voyio είπε...

Εκτιμώ ότι ο Mulaomerovic δεν αποτελεί καλή επιλογή για την ομάδα. Δεν αναφέρομαι στην αξία του παίκτη, που δεν αμφισβητείται, αλλά επειδή βρίσκεται στη δύση της καριέρας του είναι λογικό να προτιμήσει συλλόγους οικονομικά φερέγγυους. Θυμόμαστε ότι και πέρυσι στον ΠΑΟΚ ήταν από τους πρώτους που εγκατέλειψαν το καράβι όταν παρουσιάστηκαν τα Δροσοπροβλήματα.
Γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει -αναγκαστκά- να επιλεγούν παίκτες έμπειροι, με μικρό κασέ και διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή ως προς το οικονομικό, διότι δεν ξέρω πόσο θα έχει στιγματιστεί η φήμη της ομάδας λόγω και της υπόθεσης Pavic.

haridimos είπε...

κοιτάμε Χρήστο Χαρίση & Βασίλη Αγγελακόπουλο σύμφωνα με το sentragoal.gr