19.12.09

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΙΚΗ


Αν θέλουμε να περάσουμε τη γιορτινή περίοδο χωρίς να είμαστε στον πάτο της βαθμολογίας και με τη στάμπα του φαβορί για υποβιβασμό, η νίκη σήμερα απέναντι στον Άρη στο Ελληνικό είναι μονόδρομος. Γιατί μετά έχουμε να πάμε στο Μαρούσι, να υποδεχτούμε τον Ολυμπιακό, να πάμε στην Πυλαία, να φιλοξενήσουμε τον Παναθηναϊκό και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου να παίξουμε ακόμα και την κατηγορία στα Ιλίσια... Ρεαλιστικά το σημερινό είναι το πιο πιθανό για να ξεκλέψουμε κάποιο ροζ φύλλο..

Όμως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι... Ας μην μας ξεγελά το γεγονός πως οι κιτρινόμαυροι του βορρά έχουν μόλις μια νίκη παραπάνω από μας... Γιατί αυτοί έχασαν εντός από Ολυμπιακό & Παναθηναϊκό... όχι από Τρίκαλα και Περιστέρι... Και φυσικά είναι σαφέστατα πιο στρωτή σαν ομάδα, παρά τη σύναξη των βετεράνων που έγινε το καλοκαίρι και τελικά δεν τους βοήθησε να μπουν Ευρωλίγκα. Εκεί που θα κριθεί το ματς, είναι κοντά στο καλάθι και στα σουτ τριών πόντων. Αν έχουμε κι άλλη λύση πέρα από τον Francis στη ρακέτα (λέγε με Mack), ίσως να έχουμε κάποια τύχη. Η οποία φυσικά θα εξανεμιστεί αν επιδοθούμε ξανά σε μπαράζ άστοχων τριπόντων όπως σε προηγούμενα παιχνίδια..

Το γεγονός πως στον πάγκο είναι ο Φώτης Κατσικάρης φέρνει τα κόζια ακόμα περισσότερο υπέρ τους. Γιατί αν ο βοηθός του ο Σκουρτόπουλος μας έχει κάνει πελάτες με Αιγάλεω και Περιστέρι, ο Φώτης θα πρέπει να κάνει παρέλαση απόψε... Επίσης η παρουσία δυο παικτών που συνέβαλλαν τα μέγιστα (όταν ο Κατσικάρης ήταν βοηθός σε Ivkovic/ Sakota) για να πάρουμε Ευρωπαϊκά, Κύπελλα & Πρωτάθλημα, του Μιχάλη Κακιούζη και του Δήμου Ντικούδη συνηγορεί επίσης υπέρ του διπλού... Ο Γκέκος όταν επέστρεψε στο Μόσχος με τα πράσινα πήρε διπλό, ο Ζήσης το ίδιο όταν ήρθε στο Γαλάτσι με την Benetton, ο Χατζής μας κέρδιζε με τα ερυθρόλευκα όπως και ο Μπουρούσης και δε συμμαζεύεται..

Δεν υπάρχουν σχόλια: