26.10.09

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ..


Ντόμινο παραιτήσεων ξεκίνησε σήμερα το βράδυ στην ΚΑΕ ΑΕΚ ... Κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου ΔΣ, υπέβαλλε τηλεφωνικά την παραίτησή του ο Νίκος Γεωργαντζόγλου (που ήταν παρών στη Θεσσαλονίκη για το κύπελλο, αλλά έλειπε το Σάββατο στο ματς με τα Τρίκαλα) διαφωνώντας με τις επιλογές της διοίκησης, δηλαδή την εμπλοκή στη δικαστική διαμάχη που είχε ως αποτέλεσμα να μην κατέβουμε στο Κύπελλο και να παίξουμε χωρίς ξένους στην πρεμιέρα της Α1.

«Δεν θα ανεχθώ και τρίτη ξεφτίλα της ομάδας! Να κατέβουμε και πάλι γυμνοί» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Γεωργαντζόγλου και ουσιαστικά κατέβηκε από το τρένο της «Ένωσης».
Το παραπάνω είναι από sportnet - διαβάστε την είδηση και στο basketblog

Λίγο αργότερα δημοσιοποιήθηκε η είδηση της παραίτησης και του Μπάμπη Καραμανλή

Σας το είχαμε προαναγγείλει από νωρίς στο ρεπορτάζ με τίτλο "σεισμικές δονήσεις στο Ελληνικό". Τελικώς, το Ελληνικό... ταρακουνήθηκε! Ο Μπάμπης Καραμανλής υπέβαλε παραίτηση. Είχε έτοιμη την παραίτηση. Εχουν βουίξει τα "κιτρινόμαυρα στέκια" με την πληροφορία. Τέθηκε θέμα μείωσης του προϋπολογισμού και αφαίμαξης του "έμψυχου υλικού" λόγω της κρίσης που προκλήθηκε ελέω FIBA.

O πρόεδρος της ΚΑΕ διαφωνούσε μ' αυτό το ενδεχόμενο. Διαφωνούσε από την πρώτη στιγμή μ' αυτό το ενδεχόμενο. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ φέρεται ν' αποχώρησε από το συμβούλιο. Πλην όμως τα υπόλοιπα μέλη δεν την... αποδέχονται την παραίτηση. Επιμένουν στην παραμονή Καραμανλή στον προεδρικό θώκο και κάνουν προσπάθεια να τον μεταπείσουν, καθώς θεωρούν ότι μαζί του και όλοι μαζί -πλην Γεωργαντζόγλου- μπορούν να οδηγήσουν την "Ένωση".
(basketblog)

Αλλού πάντως στις αναφορές δεν μιλάνε για παραίτηση του προέδρου...

Διατεθειμένος να μην αλλάξει γραμμή πλεύσης όσον αφορά την τακτική που ακολουθεί είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μπάμπης Καραμανλής. Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ αποχώρησε πριν από λίγη ώρα από το διοικητικό συμβούλιο, όπου υπήρχαν αρκετές τάσεις μεταξύ των μελών και έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα: «Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη και θα γίνει αυτό που λέω εγώ»!

Ουσιαστικά την ώρα που αρκετά μέλη του Δ.Σ. υποστήριζαν την άποψη να απομακρυνθούν κάποιοι παίκτες, ο Καραμανλής ήταν κάθετος και ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να ακολουθεί τη νομική οδό μέχρι την δικαίωση!

Τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά και αύριο (27/10) θα υπάρξει νέα συνάντηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου όπου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις, που αναμένεται να φέρουν την «σφραγίδα» του επίμονου Μπάμπη Καραμανλή.

(sportnet)

Να, και η επίσημη άποψη, από το site της ΚΑΕ
26/10/2009 Αύριο οι τελικές αποφάσεις
Συνεχίζεται το διοικητικό συμβούλιο στην ΚΑΕ αναφορικά με το θέμα που ανέκυψε και συγκεκριμένα, με την μη χρησιμοποίηση των ξένων. Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν αύριο Τετάρτη.
Από το διοικητικό συμβούλιο απουσίαζε ο Νίκος Γεωργαντζόγλου, ο οποίος έθεσε θέμα παραίτησης λόγω της διαφωνίας που είχε με τα μέλη του ΔΣ. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πρόβλημα που ανέκυψε με τις οφειλές προς τους Πάβιτς, Δημητρόπουλο και τέθηκε το δίλημμα, είτε της μη χρησιμοποίησης των ξένων, είτε της διεκδίκησης μέχρι τέλους του δίκαιου αιτήματος. Τα δεδομένα τέθηκαν και στον προπονητή της ομάδας Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος κλήθηκε να εκφράσει την άποψή του. Το δ.σ. συνεχίζεται, ενώ οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν αύριο Τρίτη.


aekbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: