7.10.09

ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ..


Μαύρη σελίδα γράφεται σήμερα στην ιστορία της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα μας θα αποκλειστεί από το Κύπελλο χωρίς καν να παίξει το απόγευμα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, μια που δεν έχουν βγει δελτία στους ξένους παίκτες...

Η ΑΕΚ αποφάσισε να αποσυρθεί και έτσι μένει εκτός Κυπέλλου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΚΑΕ ΑΕΚ καθώς ματαιώθηκε οριστικά η προγραμματισμένη για απόψε αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά την άρνηση της FIBA να ανάψει το πράσινο φως για την έκδοση δελτίων στους ξένους παίκτες της ομάδας-λόγω οφειλών του συλλόγου-η διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ ενημέρωσε πως δεν μπορεί να λάβει μέρος στον αγώνα. Κι αυτό γιατί θα είχε δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μόνο Έλληνες παίκτες ή αθλητές από το εφηβικό τμήμα.

Πλέον η αποστολή της «Ένωσης» επιστρέφει στην Αθήνα. Η ΑΕΚ είχε μεταβεί σύσσωμη (με τους ξένους Μακ, Μελς, Γκριν, Φράνσις και Στεφάνοφ, αλλά όχι τον ΜακΓκραθ) στη Θεσσαλονίκη με την ελπίδα πως έστω και την τελευταία στιγμή οι προσπάθειες των διοικούντων και της ΕΟΚ θα είχαν θετικό αποτέλεσμα. Τελικά όμως αυτό δεν έγινε. Μετά την εξέλιξη αυτή, η ΑΕΚ αποχαιρετά πρόωρα το θεσμό του Κυπέλλου, ενώ ο ΠΑΟΚ προκρίνεται άνευ αγώνος στη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης, όπου θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος το νικητή του αγώνα Λαύριο-Αίας Ευόσμου.


Από aek365.gr


Και από το site της ΚΑΕ ...

Δεν παίζει η ΑΕΚ 7/10/2009
Σας ενημερώνουμε ότι πριν από λίγη ώρα η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε επιστολή στην ΕΟΚ, σύμφωνα με την οποία η ομάδα δεν δύναται να συμμετάσχει στον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω έλλειψης παικτών.

κατάντια...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ξευτίλα!

Πλήρης απαξίωση...

Στέλιος