1.10.09

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΟ

μάλλον εκει στο All Star Basket με όσα έγραφαν πρόσφατα για την ομάδα μας, όπως αποδείχθηκε με το θρίλερ για το πιστοποιητικό.
Ας δούμε τι έγραψαν και τις προηγούμενες εβδομάδες...

Κουρούνα, All Star Basket τεύχος 182 (16/9)


Αναφορά στον Stefanov και το συμβόλαιό του που είναι ύψους 95,000 €, από τις 'ΦΗΜΕΣ' του τεύχους 183 (23/9)


Στο ίδιο τεύχος, από την 'Κουρούνα' αναφορά πως ο Φλεβαράκης μετράει μέρες


Λόγω της επικαιρότητας και του ζητήματος με το πιστοποιητικό, σκάναρα από τώρα και ότι γράφτηκε στο τεύχος που κυκλοφόρησε χθες (184), πάλι στην Κουρούνα, με αναφορές και στο πιστοποιητικό της Ολύμπια σε αντιδιαστολή με την ταλαιπωρία που περάσαμε εμείς.


Με την ευκαιρία, να και το χθεσινό post στο κουρουνομπλογκ

Για όλα φταίει η ΑΕΚ!

Ούτε σήμερα όπως γράφουν τα μπεσκετο-σάιτ πήρε η ΑΕΚ το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1 από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Προφανώς για όλα τα δεινά του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ φταίει η ΑΕΚ! Και για μερικά ακόμη δεινά... Αν δεν βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση την Κυριακή η ΑΕΚ φταίει... Για τις καλοκαιρινές φωτιές πάλι η ΑΕΚ έφταιγε. Φυσικά, επειδή ζούμε στην Ελλάδα είτε έχει, είτε όχι, τις προϋποθέσεις η ΑΕΚ θα παίξει στην Α1 αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο.
Οπως έπαιξαν όλοι οι προηγούμενοι. Πριν μερικά χρόνια ο ΠΑΟΚ έπαιξε με άδειο φάκελλο (τον γέμισε μετά ο Πανελούδης) και συμπαρέσυρε τον Μακεδονικό που ήδη είχε διαλυθεί και όλοι ήξεραν ότι χρώσταγε σε όποιον μίλαγε ελληνικά, σέρβικα και αμερικάνικα. Οι παίκτες και οι προπονητές του Πανοράματος ακόμη ψάχνουν τα λεφτά τους που χάθηκαν κάπου μεταξύ Θεσσαλονίκης- Καβάλας. Η Καβάλα ως καινούργια ομάδα έπαιξε κανονικά στην Α1 αλλά τα λεφτά δεν τα πλήρωσε κανείς! Φέτος, η Ολύμπια που με βάση έγγραφο και στοιχεία του ΠΣΑΚ χρωστούσε πέντε μηνιάτικα στους παίκτες της και μέχρι πριν δέκα μέρες ήταν έτοιμη να διαλυθεί πήρε πιστοποιητικό πριν από όλες τις άλλες ΚΑΕ της Α1. Πιστεύει κανείς ότι πρόλαβε να κανονίσει τις υποχρεώσεις της που αποδεδειγμένα ήταν πάνω από ένα μύριο ευρώ μέσα σε μια εβδομάδα;
Δεν με ενοχλεί που παίζουν όσοι χρωστάνε. Με ενοχλεί η υποκρισία... Και με ενοχλεί η αστεία ονομασία ’’επαγγελματικό’’ πρωτάθλημα μπάσκετ. Την ίδια μάλιστα μέρα που μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στην Α1 ο Απόλλωνας Πατρών δήλωσε αδυναμία συμμετοχής ακόμη και στην Α2 και λέγεται ότι θα ’’σβήσει’’ από το μπασκετικό χάρτη και θα διαλυθεί. Αντε ρίξτε και την ΑΕΚ στη Β΄ εθνική να λυθούν όλα τα προβλήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: