13.2.09

650 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...


Επίσημη ανακοίνωση δε βγήκε ποτέ για το πόσα διαρκείας διατέθηκαν φέτος, αλλά διαβάζοντας το ρεπορτάζ για τη σύσκεψη των αρμόδιων φορέων για το ματς με τον Ολυμπιακό της επόμενης Τετάρτης, διαπιστώνουμε πως το τελικό νούμερο είναι μόλις 650...

Οι 1.475 του ντέρμπι...

Του Γιώργου Νικολάου
10/02/2009 (19:43)

Sample ImageΈγινε σύσκεψη, σήμερα, στη ΓΑΔΑ, για τα μέτρα ασφαλείας του "ντέρμπι" της 19ης αγωνιστικής της 18ης Φεβρουαρίου (ώρα 15:45), ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, που θα γίνει στα Πατήσια. Η Αστυνομία εξέφρασε κάποιες αντιρρήσεις για την καταλληλότητα του κλειστού του Σπόρτιγκ, αλλά τελικώς αποφασίστηκαν τα εξής μάλλον ευνοϊκά για τον κόσμο της ΑΕΚ:
● Η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ υποχρεούται να κυκλοφορήσει 650 εισιτήρια διαρκείας και 750 απλά εισιτήρια και να διανείμει 75 προσκλήσεις. Το σύνολο: 1475 άτομα.

Τρεις σειρές καθισμάτων πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα είναι άδειες (παράλληλα θα προστατεύονται οι "ερυθρόλευκοι" από μία διμοιρία ανδρών των ΜΑΤ), καθώς και δεκαπέντε καθίσματα πίσω από το κάθε καλάθι.
Τριάντα άτομα από πλευράς των γηπεδούχων θα αναλάβουν την περιφρούρηση στο κλειστό.

Παρόντες από πλευράς ΑΕΚ ήταν στη σύσκεψη το μέλος του Δ.Σ., Βασίλης Τόγελος και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιώργος Κουτσιανάς. Παρόντες από πλευράς Ολυμπιακού ήταν ο μάνατζερ Νίκος Μπουντούρης (που άφησε θετικότατες εντυπώσεις στους "Ενωσίτες") και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιώργος Μαντζάνας.

Σίγουρα θα περίμενα να υπήρχε μεγαλύτερη κινητοποίηση...
Σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες για την ομάδα δεν καταφέραμε να διαθέσουμε ούτε τα μισά διαρκείας που χωράει το Σπόρτιγκ σε διαρκείας. Και ποια μισά... κάτι παραπάνω από το 1/3 είναι (650 εισιτηρια, 1862 θέσεις, 35%...)

υ.γ.
Το 'κανόνι' στην Ολύμπια, μετά από αυτό του Δρόσου στον ΠΑΟΚ, μας επιτρέπει αν είμαστε σοβαροί και πάρουμε κάποια ματς που πρέπει να μπούμε στην οκτάδα με λιγότερο κόπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: