21.1.09

ΘΕΜΑ ΜΕ ΧΑΤΖΗ, ΤΑΠΟΥΤΟ, ΟΦΕΙΛΕΣ ?


Aυτό είχε μπει στο All Star Basket πριν 2 βδομάδες.

Χθες στο basketblog.gr μπήκε το παρακάτω :

Εμφύλιος πόλεμος!

Του Γιώργου Νικολάου
20/01/2009 (22:32)

Sample ImageH δύναμη του διαδικτύου είναι δεδομένη και ανεξέλεγκτη, αλλά ότι θα κάνει άνω-κάτω μία ομάδα δεν πρέπει να έχει προηγούμενο! Παραμονή του "τελικού επιβίωσης" της ΑΕΚ, με αντίπαλο την ΑΕΛ στο άδειο -λόγω τιμωρίας- κλειστό του Σπόρτιγκ, ξέσπασε... εμφύλιος. Πιο σωστά, "κηρύχτηκε πόλεμος" από τους Έλληνες παίκτες, οι οποίοι "πυροβολούν", ή αλλιώς σε πρώτη φάση φαίνεται να "φωτογραφίζουν" τον αρχηγό Νίκο Χατζή! Ο Καλαματιανός σκόρερ φέρεται να "δέσμευσε" το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος από την επιχορήγηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. και το γεγονός αυτό προκάλεσε διχόνοια, όπως αυτή αποτυπώνεται στον προσωπικό χώρο του Χρήστου Ταπούτου στο Facebook!

Βλέπετε, οι παίκτες ήλπιζαν από τη επιχορήγηση αυτή να... βολευτούν όλοι. Αυτή ήταν και η "ανάσα ζωής" της διοίκησης, που βρισκόταν (βρίσκεται) προ αδιεξόδου.
O Ταπούτος, που συζητεί αυτές τις ημέρες με τη διοίκηση για την υπογραφή του συμβολαίου του (σ.σ. είχαμε εκφράσει αμφιβολία χθες αν θα το υπογράψει), άνοιξε διαδικτυακό διάλογο για το θέμα και βρήκε συνομιλητές δύο νυν παίκτες της ΑΕΚ (Περικλής Δορκοφίκης, Φώτης Βασιλόπουλος) και έναν πρώην (Γιάννη Γκαγκαλούδη). "Μετά τις μάσκες θα πέσουν και οι μάπες", "απειλεί" ο Ταπούτος και συνεχίζει: "Ε, Νικολάκη"; Ποιον... Νικολάκη έχει η ομάδα της ΑΕΚ; Προφανώς, ο γρίφος αποκωδικοποιείται κι από μπούφο!

"Τα νεότερα αύριο και δεν τα έχω πάρει μόνον εγώ, αλλά πολλοί", έγραψε ο Ταπούτος και έχει δίκιο. Διότι, στον "πόλεμο" δεν είναι μόνος του. Ο Δορκοφίκης έγραψε: "Κι εγώ μαζί σου σπαστικέ"! "Σπαστικός" είναι ο Ταπούτος, στη δική τους γλώσσα. Ο Βασιλόπουλος έγραψε: "Οι μάσκες έπεσαν σήμερα". Μόνο ο... Δημήτρης Παπανικολάου εκ των Ελλήνων δεν έχει πάρει μέρος (προς το παρόν) στον "πόλεμο".

Αφού το κακό είχε γίνει, ο Χρήστος Ταπούτος έσπευσε να σβήσει τα σχόλια (ώρα 22:30), αφήνοντας όμως επάνω την ατάκα "υπομονή και σύντομα θα πέσουν οι μάσκες", δείχνοντας από τη μια ότι αντιλήφθηκε το σοβαρόν του θέματος, από την άλλη ότι υπάρχει τάση να πέσουν οι τόνοι. Μετά τις μάσκες...


και μετά η απάντηση από την πλευρά Χατζή
"Ρωτήστε τη διοίκηση"

Tου Γιώργου Νικολάου
20/01/2009 (23:29)

Sample ImageΟ Νίκος Χατζής είναι εδώ! Η "σημαία" της ΑΕΚ πήρε θέση στον "εμφύλιο πόλεμο" που κήρυξαν μέσω του Διαδικτύου κάποιοι συμπαίκτες του και πέρασε στην αντεπίθεση, αλλά με διάθεση να πέσουν οι τόνοι.
Η λιτή δήλωση του αρχηγού της ΑΕΚ -μέσω του basketblog.gr- προς τρίτους είναι η παρακάτω: "Αν πήρα, ή δεν πήρα χρήματα από επιχορήγηση ή αλλού, το ξέρει η διοίκηση. Εγώ δεν πήρα! Αν βοήθησα ή δεν βοήθησα την ομάδα, το ξέρει η διοίκηση. Eγώ θεωρώ ότι βοήθησα. Αν έκανα ή δεν έκανα πίσω σε πράγματα, το ξέρει η διοίκηση. Εκανα πίσω. Οσοι έχουν απορίες, ας ρωτήσουν τη διοίκηση. Η αγάπη μου για την ΑΕΚ είναι αδιαπραγμάτευτη. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να την αμφισβητήσει, αλλά και δεν θα μπω στη διαδικασία ν' αποδείξω σε κανέναν ότι δεν είμαι ελέφαντας".


Σήμερα απάντησε η ΚΑΕ

21/1/2009 Ανακοίνωση από την ΚΑΕ ΑΕΚ
Ανακοίνωση αναφορικά με το θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή τον Νίκο Χατζή, εξέδωσε η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ.
Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ γνώριζε από την πρώτη μέρα ανάληψης της διοικητικής ηγεσίας τις οφειλές περασμένων χρόνων προς τον αθλητή της Νίκο Χατζή. Σας ενημερώνουμε ότι στο προσεχές χρονικό διάστημα τα μέλη του Δ.Σ θα έχουν συνάντηση με τον αθλητή, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα κρίσιμα θέματα και να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις. Σας θυμίζουμε ότι ο στόχος της Διοίκησης, όπως έχει τονιστεί και κατά το παρελθόν, είναι διττός και αφορά, τόσο την ομαλή λειτουργία της ομάδας κατά την αγωνιστική περίοδο 2008-09, όσο και τη διευθέτηση, σε όποιο βαθμό μπορεί να συμβεί, παλαιότερων οφειλών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά;;;!!!

Οι οφειλές δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά ο τρόπος να εξασφαλίσεις τα χρήματά σου δεν είναι κάνοντας απαξιωτικές αναφορές σε συναθλητές σου και δημιουργώντας άσχημο κλίμα στην ομάδα.

Κρίμα για όλους μας που θεωρούσαμε ότι ο Χρήστος θα μπορούσε να γίνει ο ηγέτης μας για τα επόμενα χρόνια. Δείχνει ότι δεν έχει επαγγελματική νοοτροπία, όταν κάνει τέτοια σχόλια σε χώρους όπως το facebook. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους δύο.

Πως περιμένουν να κάνουν καριέρα με αυτά τα μυαλά;

Επαναλαμβάνω ότι είναι αυτονόητο να διεκδικείς δεδουλευμένα, αλλά είναι απαράδεκτος ο συγκεκριμένος τρόπος δημοσιοποίησης του προβλήματος.

Στέλιος

Υ.Γ. Λαμβάνω τα σχόλια στο basketblog ως αληθή, διότι δεν ανασκευάστηκαν, ενώ ο Χατζής έσπευσε να τοποθετηθεί.

haridimos είπε...

Και εγώ θεωρώ πως το θέμα του basketblog έχει βάση, γιατί έσπευσε να απαντήσει σήμερα το πρωί η ΚΑΕ με την ανακοίνωσή της.