9.12.08

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ

Το Σάββατο μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπάμπης Καραμανλής μαζί με τον Βασίλη Βάσιο εμφανίστηκαν μαζί στο χώρο που έδιναν συνέντευξη τύπου οι προπονητές και οι παίκτες, θέλοντας με τον τρόπο αυτό αλλά και τις δηλώσεις που έκαναν να απαντήσουν στο δημοσίευμα του All Star Basket (στη στήλη Back Door) της περασμένης Τετάρτης, 3/12.



Απόσπασμα των δηλώσεων Βάσιου από το basketblog.gr

Το μήνυμα της ημέρας, δια στόματος Βασίλη Βάσσιου, αντιπροέδρου της ΚΑΕ ήταν: "Εννέα άτομα αρχίσαμε στην ΑΕΚ, εννέα άτομα θα τελειώσουμε. Κάποιοι θέλουν να σταματήσουν αυτή την προσπάθεια. Μην ακούτε τους καλοθελητές και γράφετε ευφάνταστα σενάρια"...
Στην... έκτακτη εμφάνισή του, στην τακτική συνέντευξη Τύπου των προπονητών, ο εκ των διοικητικών ηγετών της "Ένωσης" θέλησε να κάνει διευκρινιστικές δηλώσεις, με αφορμή τελευταία δημοσιεύματα:

"Τιμούμε τον Δρόσο και τον Φιλίππου για όσα έχουν προσφέρει στην ΑΕΚ" είπε ο κ. Βάσσιος και συμπλήρωσε για τα οικονομικά: "Υπάρχει οικονομική συνέπεια. Σε ότι αφορά στις δικές μας υποχρεώσεις, όλα είναι καλά". Ήταν απόλυτος σε ότι αφορά στον αρχηγό ("με τον Χατζή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα"), ενώ επέμεινε πως: "είπα και ξαναλέω ότι στο γήπεδο αυτό θα γίνουν 13 γιορτές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: