13.11.08

ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ


Όπως αναμενόταν με βάση τη διαφορά δυναμικότητας, η ομάδα μας κέρδισε τον Ηλυσιακό εκτός έδρας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί θα συναντήσει όπως και πέρσι τον Ολυμπιακό, μόνο που αυτή τη φορά ο αγώνας θα γίνει στο ΣΕΦ και όχι τον Δεκέμβρη αλλά την ερχόμενη βδομάδα, επιτείνοντας σημαντικά την κούραση των παικτών με τα συνεχή παιχνίδια εδώ και σχεδόν ένα μήνα.

Μάλιστα η επικράτηση ήρθε πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 55-68, αφού στις αρχές της τέταρτης περιόδου είχαμε προηγηθεί ακόμα και με 37-60... Η σμίκρυνση της διαφοράς ήρθε από τη στιγμή που ο Φλεβαράκης έριξε στο παρκέ τα 'δεύτερα' (πλην του Κυριακόπουλου που έπαιξε βασικός λόγω του τραυματισμού του DJ). Και δυστυχώς η παρουσία τους ακόμα και κόντρα στον Ηλυσιακό της Α2, έδειξε πως δεν μπορούμε να προσμένουμε πολλά από τους παγκίτες μας στο άμεσο μέλλον...

To κλειστό των Ιλισίων ηταν σχεδόν γεμάτο. Άλλωστε οι οπαδοί των γηπεδούχων έψαχναν αφορμή να φωνάξουν για όσα γίνονται στο ποδοσφαιρικό τους τμήμα όπου ο Θωμάς το έχει κάνει ήδη Αιγάλεω και σε χρώμα και σε όνομα..
Διαβάστε και το σχετικό θέμα από το site της ομάδας τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: