26.9.08

ΘΕΜΑ ΤΑΠΟΥΤΟΥ ;



Η σημερινή ειδησεογραφία φέρνει ξανά στο προσκήνιο το θέμα της παραμονής του Χρήστου Ταπούτου.

Όλα ανοικτά με Ταπούτο

Του Γιώργου Νικολάου
26/09/2008 (16:13)

Ο Χρήστος Ταπούτος θέλει. Ο Κώστας Φλεβαράκης θέλει. Η διοίκηση θέλει. Τρία "θέλω" φτάνουν, όμως, για να ξαναφορέσει ο Μακεδόνας φόργουορντ την φανέλα της ΑΕΚ; Σ' αυτό το ερώτημα καλούνται ν' απαντήσουν εντός των επόμενων ημερών οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι.
Η χθεσινή συνάντηση ανάμεσα στους διοικούντες την ΚΑΕ και τον προπονητή έγινε, όπως είχαμε γράψει στο basketblog.gr. Συμπέρασμα, όμως, δεν βγήκε.

Προφανές είναι ότι:
Ο αρχικός σχεδιασμός της ομάδας είχε γίνει με τον Ταπούτο παρόντα. Γι' αυτό τον λόγο, άλλωστε, και η συνάντηση του Φλεβαράκη με τον παίκτη στη Χαλκιδική. Η επαφή εκείνη δεν είχε αίσιο τέλος. Ο Φλεβαράκης άλλαξε ρότα και αναζήτησε άλλες λύσεις για τις θέσεις "3" και "4".

O Φλεβαράκης ακόμη αναζητεί "τριάρι" με καλό σουτ μακριά από τη ρακέτα. Αλλαξε ρότα και (οικονομικό) σχεδιασμό και η διοίκηση, η οποία επιθυμούσε διακαώς την παραμονή Ταπούτου. Οι "κιτρινόμαυροι" που υπολογίζουν και τα λεπτά από το ευρώ που δίνουν για τη φετινή ΑΕΚ, αφού δεν θέλουν στο διάβα της σεζόν ν' αποδειχθούν ασυνεπείς, το σκέφτονται και το ξανασκέφτονται. Το θέμα είναι ανοικτό. Με τον Ταπούτο παρόντα η ομάδα "ανεβαίνει επίπεδο" κι αυτό το ξέρουν και τα ντουβάρια στο Σπόρτιγκ...


από basketblog.gr




Ξανά στο προσκήνιο ο Ταπούτος



26-09-2008 17:22
Ρεπορτάζ:

Το θέμα Χρήστου Ταπούτου τέθηκε για μία ακόμη φορά επί τάπητος για την ΑΕΚ. Ο διεθνής φόργουορντ δεν μπόρεσε να κλείσει σε ομάδα του εξωτερικού όπως σχεδίαζε και πλέον εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ένωση.

Από την πλευρά της η Βασίλισσα επιθυμεί να τον κρατήσει στο ρόστερ της, όμως, η σημαντική οικονομική διαφορά (ανέρχεται στα 30.000 ευρώ) που χωρίζει τις δύο πλευρές φαντάζει δύσκολο να ξεπεραστεί.


από superbasket.gr


Α1 ΑΕΚ
"Φουλάρει" για Ταπούτο

Επιμέλεια: Στέφανος Τριαντάφυλλος
Δημοσίευση: 26 Σεπτεμβρίου 2008 17:51


Στην ΑΕΚ ψάχνουν τον τρόπο για να κάνουν το μεγάλο μεταγραφικό... μπαμ, που δεν είναι άλλο από την παραμονή του Χρήστου Ταπούτου.

Ο αριστερόχειρας φόργουορντ που πέρσι ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Ένωσης, έχει μείνει χωρίς ομάδα παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες βδομάδες είχε βρεθεί μια ανάσα τόσο από τον Άρη, όσο και από τον ΠΑΟΚ.

Που κολλάει η Ένωση; Οι "κιτρινόμαυροι" κι ιδιαίτερα ο Μπάμπης Καραμανλής είχε κάνει αρκετές συζητήσεις με τον Ταπούτο προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα. Αρχικά δεν πέτυχε τον στόχο του, αλλά τώρα που βλέπει ότι ο παίκτης δεν έχει βρει ακόμη "στέγη" για την επόμενη χρονιά, κάνει νέα προσπάθεια να τον προσεγγίσει.

Μάλιστα στον "δικέφαλο" ειναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουν, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή και μετά τις πρώτες επαφές η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών είναι μικρή.


από sport24.gr


ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΥΟΔΩΘΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του και διψασμένος να αποδείξει την αξία του στους έξω. Και μόνο στα "δικά μας μέρη" θα έχει την άνεση να νοιώθει σαν το σπίτι του και να αποδίδει καλύτερα, όπως άλλωστε έκανε και την τελευταία διετία.
Με τον Χρήστο στο ρόστερ αποκτάμε πολύ πιο δυνατό σύνολο και το μέλλον θα είναι πιο ευοίωνο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ότι ο Φλεβαράκης ψάχνει τριάρι με άλλα χαρακτηριστικά από τον Χρήστο.

Είναι δυνατόν (δις);;;;

Εάν είναι, ας μας εξηγήσει με ποιόν κάνει δίδυμο ο Κίκερπιλ. Όλες οι ιστοσελίδες τον δίνουν για φόργουορντ, όχι για γκάρντ ή σέντερ!!!

Η ομάδα με Ταπούτο και Shermadini (επιμένω) αλλάζει επίπεδο και στόχους χωρίς να έχει ξεφύγει από το budget (νομίζω, αφού δεν υπάρχει καμία πληροφορία που να λέει ότι πήρε κανείς παίκτης πάνω από 100 χιλιάρικα). Εάν πάλι δεν φτάνει το budget ας "κόψει" τον
Κίκερπιλ για να κάνει "χώρο". Στα γκάρντ είμαστε ο.κ. Στους ψηλούς θέλουμε ενίσχυση.

Εάν ο Φλεβαράκης δεν το βλέπει τότε μάλλον θα έχουμε όλη τη χρονιά πίκρες αλά Αγγέλου...

haridimos είπε...

1μ97 ειναι ο Kikerpill και παίζει στο 3.