9.3.08

ΓΥΡΝΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ


Ο Σολεαποκλεισμένος Αγγέλου κατάφερε να γραφτεί και πάλι στην ιστορία...
Πρώτη φορά από τότε που θεσπίστηκε η Α' Εθνική και έπειτα η Α1, η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα μέσα-έξω από τον Πανελλήνιο ...
Και μιλάμε για επίτευγμα γιατί

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μιλάμε για πολύ δουλεμένη ομάδα χωρίς πρόβλημα στην κυκλοφορία...
κλέβουμε τη μπάλα στα 40" κάνουμε επίθεση τη χάνουμε και κλέβει πάλι ο Σύμτσακ που του γίνεται φάουλ. Το σκορ είναι 43-40, ο αθλητής Συμτσακ χάνει και τις δυο βολές. Μας βάζουν το καλάθι στα 3-4" και καταφέρνουμε να κάνουμε @@ και να τσουλήσει ο χρόνος, και να μην κάνουμε επίθεση, και να χάσουμε τη μπάλα και να φάμε άλλο ενα καλάθι στο 1.1" και να πάμε στα αποδυτήρια με 43-44

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Καταφερνεις να είσαι μπροστά 86-81 στα 24.9"
Δεν κλείνεις και τρώς το νιοστό σου τρίποντο (Rancik) και μειώνουν 86-84 στα 18.2"
Φαουλ στον Avery στα 16.6", βάζει και τις 2, 88-87.
ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ DT ΝΕΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ, ο Rancik πάλι, 88-87 στο 11" (φοβερό πλάνο... δεν κάναμε φάουλ που είχαν 7/14 βολές, αλλά τους αφήσαμε να σουτάρουν τρίποντο που μετρήσανε 14/22... τι @@ έκανε 2 χρόνια δίπλα στον Duda θα ήθελα να ήξερα...)

ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ. ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΣΑ Ο WESSON ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ, ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΑ ΧΑΤΖΗ, VASILJEVIC, ΕΣΤΩ ΤΟΝ ΣΙΟΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΟΥΛ, ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ (!!! ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ, ΣΤΟΝ K'ZELL ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΟΥΛ, ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΤΑ 8.6" ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ.

Φέραμε μεσοβδόμαδα τον Lewis, επειδή η περιφερειακή μας άμυνα ήταν σουρωτήρι και στη Λάρισα, που όμως δεν κρίθηκε ικανός για τη 12άδα και να παίξει επειδή είχε μόνο μια προπόνηση. Γιατί δεν έβαλε μέσα τον Ηλιόπουλο που προτίμησε από τον Darrell ; Δεν ήταν τραυματίας ο άνθρωπος... Ο Παπανικολάου που έπαιξε 12' είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση δηλαδή ; Ας μη μιλήσουμε για τα εγκλήματα όταν έχωνε τους κολλητούς πόντους ο Avery και τον βγάζαμε έξω στο καπάκι για να κάνουμε την ομάδα να μην τσουλάει και πάλι.

Η τετράδα μας τέλειωσε την περασμένη βδομάδα, σήμερα μας τέλειωσε η εξάδα.
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΕΪ-ΟΦ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ... Από πίσω μας είναι η Λάρισα και το Μαρούσι που η 1η μας έχει στη διαφορά ενώ το 2ο μας πήρε στο ΟΑΚΑ κι έχουμε να παίξουμε Άγιο Θωμά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: