27.2.08

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΕ ΣΤΗΝ 'ΚΟΥΡΟΥΝΑ'

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση-απάντηση στο δημοσίευμα της 'κουρούνας' του All Star Basket της περασμένης εβδομάδας. Να υπενθυμίσω πως στο περιοδικό στην ίδια στήλη μπήκαν κιτρινόμαυρα θέματα και στα προηγούμενα τεύχη... πρώτα με τον Χατζή (τ. 105) κι έπειτα για χρέη και Σούμποτις (τ. 106). Γι'αυτά τα δημοσιεύματα δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση, αλλά φαίνεται πως το τελευταίο κρούσμα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Συγκεκριμένα στο περιοδικό αναφέρθηκε πως ενώ ο ΟΠΑΠ είναι χορηγός του πρωταθλήματος η ΑΕΚ διαφημίζει στη φανέλα της στοιχηματζήδικες εταιρείες. Μόνο που άλλο η DTL (δηλαδή η εταιρεία των Δρόσου-Τζεβελέκη-Λάζογλου), άλλο η Gold Victory που δίνει στατιστικά στοιχεία, παραδόσεις, ώρες μεταδόσεων κλπ για τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (όπως κάνουν πχ και όλα τα ειδικά έντυπα που υπάρχουν στα περίπτερα, από τα 12Χ & προγνωσπορ που επιζούν από τις εποχές που έπαιζε ο πατέρας μου και προλαβαίνανε την κίνηση του Σαββατοκύριακου με ένα φύλλο την Τρίτη ή την Πέμπτη) κι άλλο η Gamebookers πχ που είχε ο Άρης στη φανέλα του πριν δυο χρόνια και είναι πράγματι online bet house... Το περιοδικό έβγαινε και τότε, ο ΟΠΑΠ έδινε και τότε χορηγίες, αλλά δε θυμάμαι κάποιο σχετικό κουρουνοδημοσίευμα.

Οσο για τα χρέη, αυτό που προσωπικά ξέρω είναι πως ο Αγγέλου έβαλε πρόστιμο το Δεκέμβρη στους παίκτες ένα μηνιάτικο, αλλά αυτοί έχουν πληρωθεί και τα πριν και κυρίως και τα μετά, κι έχει αφεθεί να εννοηθεί πως αν πιάσουμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα μπορεί να χαριστεί αυτό το πρόστιμο στο τέλος. Τώρα για το θέμα των μετοχών, παραλίγο να τελειώσει η μεταβίβαση και να μην έχει προλάβει να μαζευτεί από τα περίπτερα το τεύχος ...

Να και το επίμαχο κομμάτι από το τεύχος της περασμένης βδομάδας (τ.108)



Η ανακοίνωση της ΚΑΕ είναι η ακόλουθη :

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει: «Δεν μας προκαλεί, ούτε κατάπληξη, ούτε λύπη η ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχεται η ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες από συγκεκριμένες εφημερίδες. Πολλώ, δε, μάλλον από άτομα, τα οποία δεν επιθυμούν την παραχώρηση των μετοχών της ΚΑΕ ΑΕΚ για ιδίους, προσωπικούς λόγους. Κατανοούμε ότι τώρα που αλλάζει η κατάσταση στην ΚΑΕ ΑΕΚ, τα «τρωκτικά» και οι φίλοι τους που την λυμαινόταν τόσα χρόνια, παριστάνοντας τους Ενωσίτες, αντιλαμβάνονται ότι χάνουν κάθε επαφή μ’ αυτό το κομμάτι της ΑΕΚ και είναι κάτι που τους φέρνει σε απόγνωση.
Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, λοιπόν, δεν προτίθεται ν’ απαντήσει σ’ αυτούς, που διαθέτουν άκρατη διάθεση για «λασπολογία», αλλά στους φιλάθλους του συλλόγου. Είναι ανώφελο, άλλωστε, να προσπαθείς συνεχώς να πείσεις τους εμπαθείς ότι «δεν είσαι ελέφαντας» ή ακόμα να προτρέψεις τους εμπνευστές της ενορχηστρωμένης επίθεσης να πληκτρολογήσουν τη διεύθυνση της ιστιοσελίδας «www.goldvictory.gr». Δεν θα το πράξουν...
Για τελευταία φορά, όμως, θ’ αναφέρουμε ότι η εν λόγω ιστιοσελίδα, που διαφημίζεται στις φανέλες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, περιλαμβάνει live scores, στατιστικά στοιχεία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αναλύσεις, αποτελέσματα, καθώς και τις ώρες των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων. Οπότε δεν τίθεται, ούτε θέμα ακύρωσης της συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ, ούτε καν ηθικού κωλύματος. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ έχει αποδείξει περίτρανα ότι τιμάει τις συμφωνίες που έχει κάνει, είτε σε αγωνιστικό, είτε χορηγικό επίπεδο και αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του ΟΠΑΠ.

Επειδή, τα δημοσιεύματα απέπνεαν λαϊκισμό, στα όρια της συκοφαντίας, καθιστούμε σαφές ότι δεν θ’ ανεχτούμε περαιτέρω συκοφαντική δυσφήμιση μέσω των εντύπων τους και θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προς διασφάλιση των νομίμων συμφερόντων μας».

Το δημοσίευμα του περιοδικού σίγουρα ήταν προχειροστημένο. Γιατί ΄

Υ.Γ. Μια διόρθωση για την ανακοίνωση πάντως ... δεν είναι σελίδα με πανιά (ιστιοσελίδα).... σελίδα στον παγκόσμιο ιστό (ιστοσελίδα) είναι :-)

Δεν υπάρχουν σχόλια: