10.2.08

ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ



Έστω και αν τα χρειάστηκε στο τέλος, η Βασίλισσα πέρασε νικηφόρα από το 'Δ.Τόφαλος' κερδίζοντας την Ολυμπιάδα και πλέον στα επόμενα παιχνίδια έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα. Mε τη νίκη αυτή ανεβήκαμε στην 7η θέση (μαζί με τη Λάρισα) και είμαστε ένα βαθμό πίσω από Αιγάλεω -με το οποίο ο Jaaber που ήταν ο κινητήριος μοχλός του City, πήρε μεταγραφή για τη Roma- και Πανελλήνιο. Η αγωνιστική μας παρουσία το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά καλή κατά διαστήματα, όμως και πάλι καταφέραμε να χάσουμε τη διαφορά που είχαμε δημιουργήσει (25-43 στο ημίχρονο) και να γίνει το παιχνίδι ντέρμπυ.

Σημαντικό γεγονός του αγώνα η χρησιμοποίηση παικτών που είχαν σκουριάσει το τελευταίο διάστημα.. του Χατζή και του Χαρίση. Ο αρχηγός έπαιξε 15' έχοντας καλή παρουσία, ενώ ο σέντερ που μέχρι πέρσι έπαιζε στην Ολυμπιάδα, αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι για πρώτη φορά μετά το ματς με το Ρέθυμνο την 1η του Δεκέμβρη !! Παράλληλα ξαναμπήκε σε πιο ενεργό ρόλο και ο Μπάρλος (14') που ήταν πιο πολύ θεατής στα δυο τελευταία ματς στο ΟΑΚΑ. Με 6-7-8 παίκτες σίγουρα δε μπορούμε να βγάλουμε συνεχόμενα δύσκολα & κρίσιμα παιχνίδια και γι'αυτό πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι ετοιμοπόλεμοι. Βέβαια υπάρχει το ερώτημα γιατί θα έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το χρονικό σημείο, να μένουν μόνιμα στον πάγκο κάποιοι παίκτες και να μην παίζουν ποτέ για να θυμηθούμε πως πρέπει να μπορούν να βοηθήσουν και αυτοί όταν χρειάζεται...

Προβληματισμό πάντως δημιούργησε ο τραυματισμός του Avery που υπέστη κάκωση πηχυαιοκαρπικής άρθρωσης και του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής με τον Άρη είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα έχουμε σημαντικό πρόβλημα αν είμαστε μόνο με τον Vasiljevic και τον ανέτοιμο Σιούτη.

Στις εξέδρες βρέθηκαν περίπου 200 οπαδοί μας που κέρδισαν τη μάχη της εξέδρας δίνοντας έξτρα ώθηση στους παίκτες του Αγγέλου, ενώ ανάμεσά τους βρέθηκε και ο Δημήτρης Δρόσος .

Δείτε και τα στιγμιότυπα από τη 'Μπασκετούπολη'

Δεν υπάρχουν σχόλια: