22.1.08

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ

Τόσο στον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Αγγέλου που ξεκίνησε το Σάββατο τις δηλώσεις του με τις ευχές στον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, όσο και στην διοίκηση της ΚΑΕ που ο προσωρινός της πρόεδρος, Μπάμπης Καραμανλής βρέθηκε στο ΥΓΕΙΑ και τον επισκέφθηκε .

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στο ξεκίνημα της ομιλίας του αναφέρθηκε στον δημοσιογράφο Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη ο οποίος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. "Πληροφορηθήκαμε ότι ένα μέλος της οικογένειας την ΑΕΚ, ο Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης, έκανε επέμβαση, διπλό μπάι μπας.

Ευχόμαστε απ΄ όλη την ομάδα ολόψυχα υγεία και να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του", ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΚ



Μία φανέλα για τον Φ.Κ.

Του Γιώργου Νικολάου
22/01/2008 (17:03)

Η διοίκηση Δημήτρη Δρόσου έχει αποδείξει κατ' επανάληψη ότι ευαισθητοποιείται σε θέματα με ανθρώπινη διάσταση, ως εκ τούτου δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά στην περίπτωση του Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη. Ο προεδρεύων την ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπης Καραμανλής, επισκέφτηκε χθες το μεσημέρι στο "Υγεία", τον κορυφαίο δημοσιογράφο, ο οποίος υποβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς.

Ο "κιτρινόμαυρος" παράγοντας διαβίβασε τις ευχές του "ισχυρού ανδρός" της "Ενωσης" (σ.σ. είχε αποστείλει από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο ανθοδέσμη) αλλά και όλων όσοι βρίσκονται στην ομάδα, ενώ του χάρισε και μία φανέλα που έφερε τις υπογραφές όλων των παικτών. Οπως ήταν φυσικό, η ευαισθητοποίηση της ΚΑΕ συγκίνησε τον Φ.Κ, ο οποίος δέχτηκε δεκάδες τηλεφωνήματα ή επισκέψεις από ανθρώπους του χώρου, συναδέλφους του αλλά και φιλάθλους.
basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: