4.1.08

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΡΟΣΟΥ-ΤΖΙΒΕΛΕΚΗ

Τελικά η διαμάχη Δρόσου-Φιλίππου δεν πάγωσε μέχρι την Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ που μεταφέρθηκε για τις 30 Γενάρη... Κι αυτό γιατί σήμερα η διοίκηση του Βασίλη Τζιβελέκη υπέβαλλε την παραίτησή της η οποία θα έχει ισχύ από την προσεχή Πέμπτη 10 Γενάρη. Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε, η πλευρά του Δρόσου προτίθεται να καλύψει κανονικά το budget για την ομάδα αλλά όχι τα χρέη από τις προηγούμενες χρήσεις που είναι και το αγκάθι στις σχέσεις. Ελπίζω η επιστροφή του Φιλίππου από τις εορταστικές διακοπές του την Τρίτη να δρομολογήσει θετικές εξελίξεις στο ζήτημα.

Στη συμφωνία των δυο πλευρών το καλοκαίρι, προβλεπόταν πως ο Δρόσος θα έδινε 3.5 εκ ευρώ για να καλύψει το αγωνιστικό φετινό κομμάτι της ομάδας, και άλλα 3.2 εκ ευρώ για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών από τον Φιλίππου κατανεμημένο ως 300 χιλιάδες το 2007, 1 εκ τον 2ο χρόνο, 1.5 εκ τον 3ο χρόνο και τα υπόλοιπα τον 4ο .

Η πλευρά του Δρόσου ισχυρίζεται πως έχει ήδη καταβάλλει 1,000,000 για πληρωμή παλιών χρεών, δηλαδή 700 χιλιάρικα παραπάνω από όσα προβλεπόταν στη συμφωνία για φέτος. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 30% των μετοχών της ΚΑΕ (με 3.2εκ θα αγοράσει το 90% των μετοχών, το 1εκ είναι 28%) , αλλά δεν ενεργοποιούν την μετατροπή όλων των πληρωμένων χρεών σε μετοχές, γιατί αν γίνουν κάτοχοι του 30% τότε οι πιστωτές μπορούν να απαιτήσουν από αυτούς τα χρέη και όχι από τον Φιλίππου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα τελευταία εξώδικα που έφτασαν στα γραφεία της ΚΑΕ και αφορούσαν τα χρέη στον φυσιοθεραπευτή -που απομακρύνθηκε το φθινόπωρο μετά την έλευση Αγγέλου- Κώστα Καπούρο (που ζητάει 15,000 € για το 2002) και τον μέχρι
το καλοκαίρι υπεύθυνο γηπέδου -και σήμερα μέλος του team του ΠΑΟ- Πάρη Δερμάνη (με συνολικές απαιτήσεις της τάξης των 218,000 € για υπερωρίες, εκτός έδρας απασχόληση κλπ) ήταν οι σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: