10.12.07

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ & ΝΙΚΗ


Εντυπωσιακό πέρασμα από την Πυλαία έκανε η ομάδα μας αφού συνέτριψε με 64-87 τον ΠΑΟΚ κερδίζοντας έτσι το πρώτο της ροζ φύλλο αγώνα σε εκτός έδρας παιχνίδι. Με τη νίκη αυτή εδραιωθήκαμε στην πρώτη οκτάδα, αφού έχουμε πλέον 2 νίκες διαφορά από το γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται στην 9η θέση. Παράλληλα είμαστε μόλις ένα βαθμό πίσω από το 6ο Αιγάλεω, ενώ και ο Πανελλήνιος που είναι 2 νίκες μπροστά είναι σε φάση αποδιοργάνωσης το τελευταίο διάστημα, συνεπώς μπορούμε να πούμε πως είμαστε σε θέση βολής για να πλασαριστούμε στην εξάδα. Βέβαια στη συνέχεια έχουμε δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια... πρώτα με τον Ολυμπιακό και μετά με τον Παναθηναϊκό κι έτσι φυσιολογικά δε θα μπορέσουμε να καλύψουμε το έδαφος από τις ομάδες που κυνηγάμε.

Οι παίκτες μας μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και χάρη σε ένα 2-20 στο πρώτο πεντάλεπτο, εκμεταλλευόμενοι τους αιφνιδιασμούς και την κακή άμυνα των γηπεδούχων κάτω από τα καλάθια, πήραν μια διαφορά ασφαλείας. Στις αρχές της 2ης περιόδου, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να επιστρέψει, βοηθούμενος και από τις αλλαγές που είχαμε κάνει με συνέπεια να μειώσει σε 23-28. Όμως ξαναμπήκαν Wesson και σία και η διαφορά άνοιξε και πάλι για να μην πέσει ποτέ κάτω από τους 15 πόντους και να φτάσουμε στο τελικό 64-87.

Εξαιρετική εμφάνιση και πάλι από τον Wesson με 22 πόντους και 12 ρημπάουντ που ήταν με διαφορά ο MVP της ομάδας μας αλλά και της αναμέτρησης. Πολύ καλοί και οι Κυρίτσης, Sy, Ταπούτος, Μπάρλος που συναποτέλεσαν μαζί με τον K'zell μια πεντάδα που δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν οι γηπεδούχοι. Αρκετά καλή και η παρουσία του Avery. Όχι τόσο επειδή έβαλε 8 πόντους, αλλά επειδή σέρβιρε 6 ασιστ, έκανε 3 κλεψίματα κι είχε μόλις 2 λάθη. Η πρώτη φορά που θύμισε πραγματικά playmaker επιπέδου κι έτσι η ομάδα μας είχε 26 συνολικά ασιστ και σωστή κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Pavic δεν έπαιξε δευτερόλεπτο δικαιώνοντας τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται υπ'ατμόν με κυριότερο φαβορί για τη θέση του τον Vitaly Potapenko .

Δεν υπάρχουν σχόλια: