29.10.07

ΑΝΕΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ


Μετά από πολύ πολύ καιρό, πέρασε η ομάδα μας ένα άνετο απόγευμα σε εντός έδρας παιχνίδι της. Μάλιστα είχαμε να καθαρίσουμε από την 2η περίοδο παιχνίδι, από το περσινό κόντρα στην Ολυμπιάδα στο ΟΑΚΑ, στις 25/11/2006. 75-53 η νίκη πέρσι, 83-59 φέτος. Βέβαια τώρα δεν υπήρχαν φίλαθλοι για να απολαύσουν τη νίκη, αλλά πλέον εκτίσαμε την περσινή ποινή για το δακρυγόνο που είχαν ρίξει οι αστυνομικοί στο ματς με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα, κι ελπίζουμε στη συνέχεια οι εξέδρες να μη θυμίζουν σεληνιακό τοπίο.

Η ομάδα πήρε το ματς, γιατί επέστρεψε στη 'δοκιμασμένη' συνταγή του Σεπτέμβρη σε φιλικά και Κύπελλο. Δηλαδή εξαιρετική άμυνα και πίεση στα 3/4 του γηπέδου, με συνέπεια τα πράγματα να γίνονται πολύ ευκολότερα. Αναγκάσαμε την Ολυμπιάδα να ματώνει για να βάλει καλάθι, κλέψαμε πολλές μπάλες κι έτσι καταφέραμε να σταθεροποιήσουμε τη διαφορά στους 20 πόντους. Καθοριστική για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν η είσοδος στο παρκέ του Ταπούτου . Ο Χρήστος έδεσε την ομάδα στην άμυνα κι εκμεταλλεύθηκε το επιθετικό του ταλέντο και σε συνδυασμό με την καλή μέρα στην οποία ήταν ο Κυρίτσης η 'σεμνή τελετή' έληξε.

Από τους 'νεοφερμένους' θετικές εντυπώσεις άφησε ο K'zell Wesson που γέμισε τη ρακέτα μας κι έπαιξε πεντάρι -μια που οι υποτιθέμενες βασικές λύσεις μας στη θέση δεν είναι και τόσο αξιόπιστες ... ο Pearson ήταν και πάλι εκτός 12άδας (πάει μάλλον για αλλαγή), ο Χαρίσης έπαιξε για λίγο αλλά δεν μπορεί να κριθεί, ενώ ο Pavic δεν έδειξε με τίποτα πως μπορεί να είναι σέντερ-φόβητρο. Καλή εμφάνιση έκαναν και οι Τσάμης, Μπάρλος, Avery .

Ο Δημήτρης Πρίφτης έκανε καλή διαχείριση του υλικού μας και φτάσαμε στο πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για το πρωτάθλημα. Σημαντική η νίκη και κυρίως η διαφορά στον ψυχολογικό τομέα, καθώς έπονται δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πρώτα στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη που έχασε από τον Ολυμπιακό και θα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, κι έπειτα στο Ελληνικό με τον Πανιώνιο που χάνοντας από το Αιγάλεω εκεί έχασε τα περιθώρια για γκέλες. Σ'αυτά τα ματς, και από την εικόνα που θα δείξουμε θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η προσέλευση του κόσμου στο επόμενο εντός έδρας ματς στις 17 Νοέμβρη, που λογικά θα είναι με τον νέο κώουτς στον πάγκο.



Υ.Γ. Κι επειδή η σημασία είναι και στις λεπτομέρειες, ενώ κάποτε παίζαμε Ευρωλίγκα και δεν υπήρχε διαφημιστική πινακίδα ούτε για δείγμα, σήμερα είχαμε και το μεγάλο μπάνερ που έπαιζε το 'η Βασίλισσα Επιστρέφει', τη Βιακάρ και τον Τζιβελέκα με τα γλυκά του, υπήρχε ένα μεγάλο σήμα της ΑΕΚ στη σέντρα, winbet στον 'κύλο των βολών', QATAR Airways στο πλάι, ΟΠΑΠ κλπ. Βιντεάκια με τους παίκτες έπαιζαν στo matrix και στην αναγγελία των συνθέσεων αλλά και μετά. Άλλος αέρας πνέει πλέον.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://w4u.eexi.gr/~aas_har/vasilissa/vasilissa.html

Θα ήταν καλό να ανέβαζες το κείμενό σου κάθε εβδομάδα (4-5 ημέρες ίσως μετά την ημέρα που κυκλοφορεί η εφημερίδα) για να το διαβάζουμε και όσοι δεν αγοράζουμε τακτικά το Δικέφαλο.

haridimos είπε...

Δίκιο έχεις. Μέχρι κάποια στιγμή τα ανέβασα στο site της eexi, αλλά από τότε που μου είπαν πως θα πέσει ο συγκεκριμένος σέρβερ σταμάτησα.
Αν βρω χρόνο ίσως αρχίσω να τα περνάω εδώ στο μπλογκ μαζικά, ώστε να υπάρχει και η δυνατότητα αναζήτησης..

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ανάγκη νομίζω να τα περάσεις μαζικά εδώ στο μπλογκ τα παλιά άρθρα. Φρέσκα κουλούρια. Θα ήταν καλύτερο να δημοσίευες κάθε εβδομάδα και εδώ το άρθρο σου στο Δικέφαλο.