16.4.07

ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ


Για μια φορά ακόμα φέτος, η ομάδα μας άντεξε για ένα ημίχρονο (άντε 25 λεπτά) και στη συνέχεια παραδόθηκε στις ορέξεις ενός ανώτερου αγωνιστικά αντιπάλου. Όσο είχαμε τα σουτ από την περιφέρεια (Γκαγκαλούδης & Πρόδρομος είχαν αρκετά καλή απόδοση), είμασταν μέσα στο σκορ και δείχναμε πως μπορούσαμε να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό που δεν ήταν και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση μετά τον αποκλεισμό από το final4 της Ευρωλίγκα. Όμως όταν ο Gherson γύρισε την άμυνα των ερυθρόλευκων σε ζώνη, η 'σεμνή τελετή έλαβε τέλος', αφού δεν είχαμε λύσεις κάτω από το καλάθι.

Ουσιαστικά μόνο ο Ταπούτος που συνέχισε τις πολύ καλές του εμφανίσεις το τελευαίο διάστημα, συνιστούσε απειλή μέσα από τα 6μ25 για το ερυθρόλευκο καλάθι. Ο Scott ήταν καλά μπλοκαρισμένος από τους ψηλούς τους (πάρτυ έκανε ο Μπουρούσης...), ο Perkovic τραυματίας κι εκτός 12άδας ενώ οι Garma, Μάγλος έμειναν όλο το 40λεπτο βιδωμένοι στον πάγκο. (Τώρα για ποιο λόγο παραμένουν στο δυναμικό μας, όταν ο 1ος δεν έχει ακουμπήσει μπάλα στα τελευταία 3 ματς κι ο άλλος από το Γενάρη, είναι απορίας άξιο... ή μάλλον δεν είναι... για να τους φύγει η ΚΑΕ πρέπει να τους έχει και πληρωμένους...)

Η ήττα αυτή, σε συνδυασμό με τις νίκες Ολυμπιάδας και Αμαρουσίου μας φέρνει πιο μακριά από τον ιδεατό στόχο της πρώτης οκτάδας. Η κατάσταση ενδέχεται να διαφοροποιηθεί αν πάρουμε το διπλό στην Πάτρα την Τετάρτη... Μόνο που χωρίς Ταπούτο, Κόμματο & Perkovic κάτι τέτοιο φαντάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Να σημειώσουμε πως ούτε η σωτηρία έχει εξασφαλιστεί... Θέλουμε άλλη μια νίκη στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια για να σωθούμε και μαθηματικά. Σίγουρα είναι δύσκολο να πάρει και τα τρία ματς ο Απόλλωνας, αλλά δεν είναι και απίθανο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: