31.1.07

ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ


Όπως κυκλοφορούσε εδώ και μέρες, ο Σούλης Μαρκόπουλος θα είναι ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο μας. Το έργο που αναλαμβάνει μόνο εύκολο δεν είναι, αφού η θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα είναι δυσχερέστατη και το πρόγραμμα δύσβατο. Από θέμα προπονητικής αξίας, σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από την θέση αυτή, αλλά δεν είναι κι ότι χειρότερο...

Είχε αρκετά καλές παρουσίες στον ΠΑΟΚ (με την κατάκτηση του Korac το 1994 και την παρουσία στον τελικό της Α1 -το γνωστό με τις ...κάλτσες) και μετά στον Άρη, δείχνοντας καλά δείγματα δουλειάς. Τα τελευταία χρόνια ήταν λιγάκι παροπλισμένος, αλλά πέρσι κατάφερε να αναμορφώσει τον ΠΑΟΚ και να τον φτάσει μια ανάσα από την τετράδα. Πάντως γενικά, οι προπονητές που έχουν φτιάξει όνομα στη Θεσσαλονίκη, δύσκολα πιάνουν στην Αθήνα.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το τι αλλαγές θα γίνουν στο ρόστερ. Ακούγεται πως θα αλλάξουν οι Αμερικανοί (με τον Scott πρώτο υποψήφιο για να δει την πόρτα), πως θα φύγει ο Perkovic (που μπορεί να σέρνεται τα τελευταία ματς αλλά δεν είναι και για φεύγα) ή και ο Γκαγκαλούδης που έχει χείριστες σχέσεις με τον Μαρκόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: