7.1.07

ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ


Μπορεί να μείναμε μέσα στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι την ολοκλήρωση του 40λεπτου (στο 39'13" το σκορ ήταν 75-72), αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο από μια αξιοπρεπή ήττα... Το σερί των κίτρινων φύλλων συνεχίστηκε και η παραμονή μας στα κάτω διαζώματα της βαθμολογίας σταθεροποιήθηκε... Ο ΠΑΟΚ μας έδειξε και στο μεταξύ μας παιχνίδι, πως μπορεί να αναμορφωθεί μια ομάδα που στην αρχή της σεζόν παρέπαιε και ίσως να ήταν και σε χειρότερη αγωνιστική μοίρα από εμάς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο UlebCup που παίζει κι αυτός. Άλλαξε προπονητή, άλλαξε αμερικανούς, ανακάτεψε την τράπουλα και αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα στην επόμενη φάση του Uleb (ενώ εμείς κάνουμε αγγαρεία χάνοντας μέσα-έξω) και από τα outsider για είσοδο στην τετράδα.

Το αποτέλεσμα ίσως να ήταν διαφορετικό, αν ο Ταπούτος ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση και μπορούσε να παίξει περισσότερα από τα 5'48" που χρησιμοποιήθηκε ... η έλλειψή του στοίχισε, όπως και στο ματς με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο που επίσης ήταν τραυματίας. Όπως φυσικά μπορεί να ήταν διαφορετικό, αν δεν είχαμε πάλι τη γνωστή αγωνιστική εικόνα (τρίποντα κι άγιος ο θεός... 7/28), ενώ οι αντίπαλοι έκαναν πάρτυ κάτω από τα καλάθια. Την καλύτερή του παρουσία στην Ελλάδα έκανε πχ ο Pasalic (21π, 11ρ) κόντρα στον Scott που μάλλον γύρισε βαρύτερος από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Πλέον όπως τα έχουμε καταφέρει κόντρα στην ΑΕΛ-ΓΣΛ 1964 το ερχόμενο Σάββατο, στην αυλαία του πρώτου γύρου, παίζουμε ντέρμπυ παραμονής στην κατηγορία... O tempora, o mores...

Δεν υπάρχουν σχόλια: