22.11.06

ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ ΗΤΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Παίζοντας χωρίς τον Ταπούτο (πρόβλημα στο πέλμα) και Κόμματο (δεν είχε διαβατήριο, ούτε ταυτότητα νέου τύπου και δεν ταξίδεψε.... μιλάμε για κατάντια τόσο για τον παίκτη και την επαγγελματική του ευσυνειδησία, όσο και για την ομάδα σαν λειτουργία), δεν είχαμε και πολλές ελπίδες για κάτι καλό κόντρα στη Nancy που είχε ήδη φιλοδωρήσει με 20 πόντους την Gran Canaria στην Ισπανία και με 34 τη Bamberg στη Γερμανία. Ακόμα και το γεγονός πως δεν ταξίδεψαν αντικαταστάτες για τους 2 απόντες, ενώ θα μπορούσαν να είχαν πάει οι Μιχάλογλου & Κακαβάς, δείχνει πολλά πράγματα.

Ουσιαστικά το ματς τέλειωσε από την 2η περίοδο... Οι γηπεδούχοι γκάζωσαν και προηγήθηκαν 57-37, με συνέπεια να μην υπάρχει ενδιαφέρον στη συνέχεια. Τουλάχιστον στην επανάληψη, δεν παραδοθήκαμε εντελώς και μειώσαμε ανεπαίσθητα τη διαφορά. Μπορεί ο Αλεξανδρής να είπε στις δηλώσεις του πως η εμφάνισή μας στο β' ήταν εκπληκτική, αλλά αφ'ενός δεν το είδαμε το ματς για να έχουμε προσωπική γνώμη, αφ' ετέρου όταν το ματς είναι στο +20, οι άμυνες των άλλων χαλαρώνουν και δε βγαίνουν σαφή συμπεράσματα.

Πλέον η κατάσταση στον όμιλο έχει ξεκαθαρίσει. Nancy & Lietuvos πάνε για τις 2 πρώτες θέσεις, Hemofarm - Gran Canaria θα τους ακολουθήσουν στην επόμενη φάση. Εμείς, όπως πάει το πράγμα μόνο να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε την τελευταια θέση από τη Bamberg μπορούμε να πετύχουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: