15.11.06

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ


Με τον χειρότερο τρόπο εξελίχθηκε το παιχνίδι με τη Hemofarm στο άδειο (500 και με το ζόρι θεατές) ΟΑΚΑ. Οι παίκτες μας θύμησαν την εμφάνιση του αγώνα με τον Απόλλωνα, στον οποίο ήταν προπονητής πριν μερικά χρόνια ο Mirsa Nikolic, σήμερα στη Hemofarm, καθώς αμυντικά μπάζαμε από παντού και η επιμονή μας σε σουτ τριών πόντων (κατά βάση άστοχων) οδηγούσε στο συνεχές μεγάλωμα της διαφοράς.

Το τελικό 73-93 είναι απόλυτα δίκαιο, αφού μόνο μια ομάδα ήταν στο παρκέ κι αυτή ήταν οι Σέρβοι. Κάτω από τα καλάθια ο Μάγλος που ξεκίνησε πεντάδα και έπαιξε και 16' (λόγω των φάουλ του Scott) δεν έπεισε σε καμιά στιγμή ούτε σε άμυνα ούτε σε επίθεση, προσφέροντας μόλις 2π, 3ρ και 2κλ. Ο Scott κάτι πήγε να κάνει, αλλά φορτώθηκε με φάουλ γρήγορα (μερικά ηλίθια & αψυχολόγητα για παίκτες της εμπειρίας του) όπως το 4ο και έμεινε στους 8π. Ο Perkovic ήταν με τη σειρά του αρκετά άστοχος και υποτονικός σε σχέση με άλλες φορές, ενώ ο Ταπούτος ήταν σε κακή μέρα κι έμεινε άποντος. Αν συνυπολογίσουμε και τις κακές επιλογές από Βετούλα-Σωτ.Νικολαϊδη (κυρίως) αλλά και Γκαγκαλούδη στο θέμα της οργάνωσης και του άναρχου τρόπου με τον οποίο εκδηλώναμε τις επιθέσεις μας η ήττα ήρθε φυσιολογικότατα.

Με τα τούβλα του Βετούλα από τα 8μ καταφέραμε κάπως να κλείσουμε το σκορ που άνοιξε από την αρχή (χάρη στην ανυπαρξία μας κάτω από τη ρακέτα) μέχρι το ημίχρονο. Και το παιχνίδι χάθηκε ουσιαστικά στις αρχές της επανάληψης όταν καταφέραμε να τους κρατήσουμε στους 54 για περίπου τρία λεπτά, αλλά με τη μια κακή επιλογή να διαδέχεται την άλλη στις επιθέσεις μας δε μπορέσαμε να μειώσουμε ούτε στο ελάχιστο...

Μόνη ευχάριστη νότα η παρουσία του Αθανασούλα... Που μπορεί να μπήκε μέσα με το ματς στους 20-25π, αλλά έδειξε πάθος και διάθεση και πως θα πρέπει να τον εμπιστεύεται περισσότερο η τεχνική ηγεσία.. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε πιτσιρικάδες να αραχνιάζουν στον πάγκο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: