29.10.06

ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ


Πολύ μεγάλης σημασίας νίκη για την ομάδα μας κόντρα στο Μαρούσι, καθώς δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια για άλλες ήττες μετά τη γκέλα της 2ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα. Βασικός πρωταγωνιστής για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα ήταν ο Γιάννης Γκαγκαλούδης στο ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα, καθώς σημείωσε 19 πόντους
σε 24'30" ... και δεν είναι μόνο οι πόντοι, αφού με την παρουσία του μέσα στο παρκέ μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στο οποίο είχαν καταφέρει να πάρουν ένα προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι, εκμεταλλευόμενοι τον Abrams και τις βολές που εκτελούσε ο Κυρίτσης.

Ευτυχώς δε μας στοίχισε η κόντρα διαιτησία του Βορεάδη και των συν αυτώ, που για έναν περίεργο λόγο είχαν στη μπούκα τον Ταπούτο. Του ακύρωσαν ένα κανονικό καλάθι με κόψιμο στην κάθοδο, δεν του έδωσαν ένα φάουλ σε μια προσπάθεια που του έγινε ο ορισμός του φάουλ και τέλος τον απέβαλαν με ντισκαλιφιέ για την απαράδεκτη όντως ενέργειά του στον Seibutis, που όμως δεν τιμώρησαν αν και έκανε ουσιαστικά το ίδιο πράγμα με τον Χρήστο..

Σημαντική η συμβολή του Πρόδρομου Νικολαϊδη με τους 8 πόντους του στο 4ο δεκάλεπτο, ενώ σταθερά καλός για άλλη μια φορά ήταν ο Perkovic. Θετικός ο Κόμματος αν και έχασε μερικά σουτ, ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει για το Βετούλα που μας κράτησε μέσα στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με τα 4/4 τρίποντά του. Τέλος ο Scott παραμένει μεν μακριά από αυτά που θα περιμέναμε να δούμε, αλλά σίγουρα έχει βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα από την πρεμιέρα με τον Άρη στο Κύπελλο.



Υ.Γ. Μετά το ματς πιάσαμε κουβέντα με το γυμναστή της ομάδας (Milan Babic) που μας έλεγε ιστορίες για την περσινή σεζόν...Επειδή έλειπε ο ΛεΚα στη Σερβία, έκανε αυτός το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε από την ομάδα μέχρι και το παιχνίδι που χάσαμε από το βάζελο με ένα πόντο. Μετά ο ΛεΚα τον άφησε εκτός καθώς δε θεωρούσε πως χρειαζόταν άλλο. Ο Μπάμπιτς του είπε πως σε λίγο καιρό θα αρχίζαμε να χάνουμε σερί ματς γιατί έπρεπε να γίνεται συντήρηση των δυνάμεων.

Έγινε το σερί με τις 7 ήττες...

έτσι τα Χριστούγεννα και με τις διακοπές, ο Milan ανέλαβε και πάλι, η ομάδα νίκησε τη Κλιμάμιο, πήρε 20+ πόντους τον Ηρακλή και ο ΛεΚα έκρινε και πάλι πως δε χρειαζόταν περαιτέρω πρόγραμμα εκγύμνασης...

Είπαμε τεράστιος προπονητής και με φοβερή αντίληψη.

Επειδή μέχρι τώρα παίζαμε μόνο Αττική, και από βδομάδα ξεκινάμε Ευρώπη και έχουμε και ταξίδι στην Θεσσαλονίκη με Μακεδονικό, ο Μπάμπιτς λέει πως δεν ξέρει πως θα αντέξουμε σε τέτοιους ρυθμούς, αφού πχ τη βδομάδα που έρχεται θα χάσουν αρκετές προπονήσεις με τα ταξίδια οι παίκτες μας και δεν έχουν κάνει και σωστή προετοιμασία.
Για να αντέξουμε στην αρχή, θα πρέπει σίγουρα να μην παίζουμε στην Ευρώπη με 8 παίκτες, αλλά να παίρνουν χρόνο και οι υπόλοιπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: