12.10.06

ΜΕ ΨΥΧΗ & ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ



Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα μας, αφού παρά τις απουσίες, τους τραυματισμούς, τα κενά στο ρόστερ και την ελλειπή προετοιμασία κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα μέσα στην Κυψέλη. Αν και βρεθήκαμε να χάνουμε 56-44 στην αρχή της 4ης περιόδου, οι παίκτες μας με ψυχή και τσαμπουκά που αρμόζει σε όσους φορούν τη φανέλα, γύρισαν το ματς και έφτασαν στο τελικό 61-66.

Κορυφαίος σε απόδοση ο Νέστορας Κόμματος που έκανε την πρώτη του εμφάνιση σύμφωνα με τις δυνατότητές του... 25 πόντοι (με 4/8 3π), 6 ρημπάουντ, 2 ασιστ. Πολύτιμες βοήθειες έδωσαν τόσο ο Perkovic που συνεχίζει σταθερά να είναι η μοναδική αξιόπιστη & αξιόλογη λύση στη frontline μας, αλλά και ο Σωτήρης με το γνωστό του πάθος με τον Ταπούτο που βοήθησε αρκετά παίζοντας στο '4' μαζεύοντας και 7 ρημπάουντ.


Συγκλονιστική ήταν και η παρουσία του κόσμου στην εξέδρα. Οι 300 οπαδοί μας έσπρωξαν την ομάδα στη νίκη και θύμησαν παλιές καλές εποχές.

Υ.Γ. Με τον Άρη 67 πόντοι, με το Μαρούσι 69, με τον Πανελλήνιο 66. Το επιθετικό μας πρόβλημα είναι καταφανέστατο, αφού δεν υπάρχουν πολλές λύσεις... Ταπούτος, Κόμματος (πια) και Perkovic είναι οι μόνοι που μπορεί να προσφέρουν σιγουριά στην επίθεση. Αν δεν αρχίσει να βοηθάει ουσιαστικά και κανένας άλλος, θα υπάρξουν ζόρια όταν η άμυνα δεν τραβάει. Αν αρχίσει να θυμίζει μπασκετμπωλίστα, και δη αμερικανό σέντερ, ο Scott και αν έρθει σύντομα αντικαταστάτης του McPherson που να βοηθάει στο σκοράρισμα τότε τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: