15.9.06

ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ


Το πρώτο της παιχνίδι έδωσε σήμερα η ομάδα μας, στα πλαίσια του τουρνουά 'Α.Βαρίκας' και έχασε εύκολα με 70-58 από τον Πανιώνιο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ δεν μπορεί να κριθεί καθώς ήταν εμφανέστατα ασύνδετη και εκτός τόπου & χρόνου, πράγμα απόλυτα λογικό αφού οι παίκτες δεν είχαν καλά-καλά ούτε 3 μέρες μαζί.

Στο όμορφο και καθαρά μπασκετικό γήπεδο του Ελληνικού -που σε βοηθάει να χαίρεσαι να βλέπεις μπάσκετ- είδα πάντως αρκετά θετικά στοιχεία μέσα στο παρκέ. Ο Χρήστος Ταπούτος δείχνει να έχει τη διάθεση να κερδίσει το 'στοίχημα' και να επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν όταν τέλειωσαν τα playoff του 2004, που ήταν και η καλύτερη περίοδος στην κιτρινόμαυρη καριέρα του. Οι Βετούλας, Πρόδρομος & Σωτήρης Νικολαϊδης δείχνουν να μπορούν να προσφέρουν αυτά που περιμένουμε, ενώ και ο Κόμματος ανέβηκε στην επανάληψη. Θετικότατες εντυπώσεις άφησε και ο Perkovic που δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει κάτω από τα καλάθια, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Στα αρνητικά τώρα, τρία πράγματα... Το πρώτο πως ο Melniks τραυματίστηκε/έπαθε τράβηγμα στην προθέρμανση κι έτσι αν και ήταν 12άδα δεν έπαιξε και δεν το πολυβλέπω να παίζει καθώς ο προπονητής δε νομίζω ότι έχει πειστεί από τις ικανότητες του. Το ίδιο ισχύει και για τον Σουρλή, που ναι μεν ήρθε ξανά φέτος, αλλά κι αυτός αν και ήταν στην 12άδα με τον Πανιώνιο δεν έπαιξε δευτερόλεπτο... Οι φήμες λένε πως ο 'τίγρης' προτιμά άλλη λύση για 3ο πλέϊ-μέϊκερ. Τέλος κακή ήταν και η αγωνιστική εικόνα του Μάγλου που μόνο αξιόπιστη λύση δε φάνηκε να είναι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: