5.9.06

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ

Σήμερα στον Κένταυρο (Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας) στις 20:00, θα γίνει η ανοικτή συνάντηση της άτυπης επιτροπής σωτηρίας (ή όπως αλλοιώς θέλετε να την πείτε) για την μπασκετική ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις εφημερίδες έχει διαμορφωθεί μια τριμελής επιτροπή με εκπροσώπους τον Γιώργο Αμερικάνο από τους παλαίμαχους, την Ελπίδα Στεβή που είναι εδώ και πολλά χρόνια υπάλληλος στην ΚΑΕ και παλιότερα στην Ερασιτεχνική και την Original 21.

Μάλιστα η τελευταία μετά από έκκληση/πρόσκληση των παλαιμάχων, αποφάσισε να προωθήσει 5.000 διαρκείας των 60 ευρώ το καθένα για το τμήμα μπάσκετ. Χαρακηριστικό είναι και το πρώτο θέμα στο site της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών :

5.00
ΑΝΑΣΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
ΜΑΣ...

Πάντως από την ΚΑΕ διατείνονται (όσοι τέλος πάντων υπάρχουν ακόμα σε αυτήν και εργάζονται) πως θα εκδοθούν κανονικά διαρκείας και όσοι (εμείς οι λιγοστοί γραφικοί που παίρνουμε κάθε χρόνο) θέλουμε να ανανεώσουμε τις κάρτες μας θα πρέπει να παραμείνουμε στο ακουστικό μας.

Επίσης λένε πως η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στην Α1 και το Uleb Cup και θα έχει έδρα το ΟΑΚΑ.

Πάντως σήμερα ο Τσιάρας έκλεισε στην Ολύμπια Λάρισας, ενώ και ο Βετούλας μάλλον απομακρύνεται. Συνεπώς η κατάσταση μόνο ρόδινη δεν είναι...

Άντε να δούμε τι θα ακούσουμε το βράδυ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: