11.5.06

ΤΡΑΓΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ



Ολοκληρώθηκε η χειρότερη σεζόν της ομάδας μας τα τελευταία 10 χρόνια... Με τις γκέλες της κανονικής περιόδου μείναμε και εκτός τετράδας και εκτός εξάδας. Έτσι σαν 7οι είχαμε ελάχιστη τύχη κόντρα στον φορμαρισμένο Ολυμπιακό. Όμως η ΑΕΚ ουσιαστικά παραδόθηκε αμαχητί απέναντι στους ερυθρόλευκους και στα δυο ματς. Τουλάχιστον στο 2ο παιχνίδι στο Γαλάτσι δεν υπήρχε η τραγικότατη εικόνα του ΣΕΦ στο 1ο παιχνίδι, αφού αρκετοί παίκτες μας πάλεψαν και προσπάθησαν να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες νίκης είχαμε. Όμως και οι λύσεις μας ήταν περιορισμένες και οι διαιτητές έκαναν τα δικά τους όποτε πλησιάζαμε στο σκορ με συνέπεια να έρθει το βαρύ 83-104.

Για άλλη μια φορά ο Μιχάλης Πελεκάνος ήταν η όαση μέσα στην αγωνιστική ανυπαρξία της ΑΕΚ. Ο διεθνής forward έκανε το πιο παραγωγικό του παιχνίδι με τη φανέλα μας, έπαιζε μόνος του τον Ολυμπιακό και έδειξε στους 120 θεατές του αγώνα (ανάμεσά τους 20 ήταν η οικογένεια και οι φίλοι του, ενώ δεν υπήρχε ούτε ένας από τη διοίκηση...) ότι αν θέλουμε να επιστρέψουμε στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ, τότε δεν πρέπει να τίθεται καν θέμα αποχώρησης δικής του ή του Μπουρούση (που είχε περισσότερη διάθεση από τη Δευτέρα αλλά τραυματίστηκε). Θετική παρουσία είχαν και ο Παπαϊωακείμ που έπαιξε με το γνωστό του πάθος, αλλά και οι Blassingame, Hajaj (εξέθεσε την τεχνική ηγεσία για τη μη χρησιμοποίησή του τη Δευτέρα) Μαγκουνής .

Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη, αφού για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια η χρονιά ολοκληρώνεται τόσο νωρίς και χωρίς συμμετοχή στα ημιτελικά....

Δεν υπάρχουν σχόλια: