9.5.06

ΗΤΤΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ


Ποτέ δεν εμφανίστηκε στο ΣΕΦ η ομάδα μπάσκετ για τον πρώτο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Μόνο οι φανέλες υπήρχαν για να θυμίζουν ότι έπαιζε η ΑΕΚ... Άμυνα με τα μάτια, τόσο κάτω από τα καλάθια που οι ψηλοί των γηπεδούχων έκαναν πάρτυ, όσο και στην περίφερεια όπου οι guard τους βαρέθηκαν να σουτάρουν τρίποντα ανενόχλητοι... Ο πάγκος μας ήταν στη νιρβάνα του από το πρώτο δεκάλεπτο, ενώ ελάχιστοι είναι αυτοί που ίδρωσαν τη φανέλα μας. Αυτοί ήταν οι Μιχάλης Πελεκάνος (που πάλευε ώρες-ώρες απελπιστικά μόνος του) και οι Blassingame, Παπαϊωακείμ που παρά τις εγγενείς αγωνιστικές τους αδυναμίες δεν μπορούν να κατηγορηθούν για αδιαφορία.

Η διαφορά θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερη από τους 26 πόντους που έγραψε τελικά το κοντέρ, αν οι γηπεδούχοι δεν έπαιζαν χαλαρά από την 2η περίοδο και μετά. Ουσιαστικά λοιπόν η ομάδα μας ετοιμάζεται να βγει από τα πλέϊοφ πριν αυτά καλά-καλά αρχίσουν... Γιατί με τέτοιες εμφανίσεις, δεν υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι μπορούμε όχι να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε καν να τον πάμε σε τρίτο παιχνίδι...

Ο Hajaj ξέμεινε στον πάγκο και δεν έπαιξε δευτερόλεπτο, καθώς ο προπονητής έκρινε πως ήταν αδιάφορος στις προπονήσεις... Δυο απορίες... Αφού ήταν αδιάφορος και δεν ήθελε να τον χρησιμοποιήσει γιατί τον πήρε στην αποστολή και δεν έπαιρνε τον Αθανασούλα ή τον Μιχάλογλου ; Και η δεύτερη... Πόσο πιο αδιάφορος είναι στις προπονήσεις ο Ισραηλινός από τον Rimac που όταν χασκογελούσε στον πάγκο μας την ώρα που χάναμε 25π από τη Tau, δεν έβλεπε κάτι μεμπτό ; Σύμπτωση ή όχι να σημειώσω πως και στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ είχαμε κάνει τραγική εμφάνιση και πάλι δεν είχε αγωνιστεί ο Dror ούτε δευτερόλεπτο. Αντίθετα στο Γαλάτσι στο β' γύρο, έπαιξε και η εικόνα μας ήταν εντελώς διαφορετική..

Δεν υπάρχουν σχόλια: