9.4.06

ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Για να έχει νόημα πραγματικό η νίκη στην Πάτρα, θα πρέπει να συνοδευτεί από νίκη κόντρα στο -αδιάφορο ουσιαστικά, αφού έχει εξασφαλίσει την 3η θέση της βαθμολογίας- Μαρούσι απόψε στο Γαλάτσι. Όμως μπορεί οι κιτρινόμαυροι των Βορείων Προαστίων να είναι αδιάφοροι, αλλά ας μην ξεχνάμε πως τελευταία φορά τους κερδίσαμε στην κανονική διάρκεια της Α1, το φθινόπωρο του 2002, όταν δεν είχε γίνει ακόμα η αποψίλωση της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα...

Μόνο με νίκη σήμερα θα μπορέσουμε να επωφεληθούμε από τις γκέλες του Άρη στα δυο τελευταία παιχνίδια του, καθώς θα είμαστε ένα βαθμό πίσω του, θα έχουμε πλεονέκτημα στην περίπτωση ισοβαθμίας, ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν να πάνε και στο ΣΕΦ στη συνέχεια. Όμως η 5η (και υπό προϋποθέσεις η 4η θέση που έχει σήμερα ο Πανελλήνιος με 13 νίκες) θέση δεν απέχει και πολύ από την 9η... Γιατί αν χάσουμε από την παρέα του Γιαννάκη και των Sekulic, Blakney, Σωτήρη Νικολαϊδη, τα πράγματα γίνονται σκούρα αφού μετά έχουμε να πάμε στο Ιβανώφειο με αντίπαλο τον Ηρακλή και στη Λάρισα κόντρα στο Γυμναστικό... Και η νίκη του Γηραιού χθες στον κάμπο, μόνο βολική για μας δεν είναι αφού πλέον και οι δυο καίγονται για βαθμούς..

Πάντως η παρουσία του Μάνου junior στο παρκέ σαν 3ου διαιτητή με την παράλληλη "προστασία" του μπαμπά του σαν κομισάριου, μόνο ευχάριστη δεν είναι... Ειδικά μετά τα σφυρίγματα του πιτσιρικά Μάνου, στο ματς των εφήβων με τον Ηλυσιακό την Τρίτη που μας στέρησε τη νίκη (και τον τίτλο στην Αθήνα).

Υ.Γ. Δεν τα κατάφερε η Δυναμό Αγίας Πετρούπολης του Κατσικάρη, αφού ηττήθηκε στον ημιτελικό του final four για το Fiba EuroCup από την Khimki με 63-61.

Δεν υπάρχουν σχόλια: