6.3.06

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ

Ύστερα από αρκετά μεγάλο διάστημα, η ομάδα μας πέρασε ένα εύκολο αγωνιστικά απόγευμα. Μέσα στο 2006, αυτό έχει συμβεί μόλις τρεις φορές... Το Γενάρη με τον Ηρακλή και τον Γυμναστικό και τώρα με τον Κολοσσό στο Γαλάτσι. Οι ουσιαστικά καταδικασμένοι βαθμολογικά Ροδίτες, δεν μπόρεσαν να προβάλλουν αντίσταση σε μια ΑΕΚ που δεν ήταν ιδιαίτερα καλή αλλά τουλάχιστον υπήρχε στο παρκέ σε αντίθεση με τους αντιπάλους της.

Στις εξέδρες βρέθηκαν οι ... γνωστοί-άγνωστοι 400 (που ανέβηκαν λίγο από τους συνήθεις 300, αφού είχαν έρθει αρκετοί Ροδίτες λόγω και του τριήμερου της Αποκριάς), που είδαν την ΑΕΚ να παίρνει το προβάδισμα από την αρχή και να διατηρείται σχεδόν σε όλη τη διάρκεια πάνω από τους 20 πόντους μπροστά. Ο Μιχάλης Πελεκάνος είχε αρκετά κέφια (17π με 3ασ, 2κλ, 1κψ) και πολλές βοήθειες από τον επίσης καλό Γιάννη Μπουρούση (16π, 8ρ). Οι δυο τους έφταναν και περίσσευαν για να καταβάλλουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων, αφού τέλειωναν υποδειγματικά ότι έφτιαχναν οι Hajaj - Παντελιάδης.


Θα περιμέναμε να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι μικροί λόγω της έκτασης της διαφοράς, αλλά ακόμα και ο Τσιάρας σηκώθηκε από τον πάγκο στο 4ο δεκάλεπτο, ενώ ο Παπανικολάου μπήκε 3' πριν τη λήξη και ο Μάτος 1'30". Πάλι καλά που πήρε αρκετό χρόνο ο Μαγκουνής που άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις (8 πόντοι με 4/5 2π σε 19').

Υ.Γ. Τον πρώτο της χορηγό στην εμφάνιση την τελευταία διετία απέκτησε η ομάδα μπάσκετ, αφού στο πίσω μέρος των σορτς υπήρχε το λογότυπο του ΟΠΑΠ, που είναι πλέον και επίσημα χορηγός της ΚΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: