10.2.06

ΤΡΑΓΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ


Το 100στό μας παιχνίδι στην Euroleague, δώσαμε στο Γαλάτσι κόντρα στην Bamberg αλλά μόνο γιορτινό δεν ήταν... Και πως να είναι άλλωστε ; Με τους 142 θεατές+ 30 Γερμανούς που έκαναν πάρτυ στην εξέδρα ; Με την απόδοσή μας που ήταν για άλλη μια φορά τραγική; Ή για το γεγονός πως 99,99% ήταν και το τελευταίο μας παιχνίδι για πολλά χρόνια στο θεσμό, αφού από του χρόνου θα βολευόμαστε με τίποτα FEL & Uleb Cup (κι αν έχουμε και συμμετοχή σ'αυτά...)

Tραγικός επίλογος σε μια τραγική ευρωπαϊκά χρονιά... Καταφέραμε να τερματίσουμε τελευταίοι και καταϊδρωμένοι σε έναν από τους πιο βατούς όμιλους που θα μπορούσαμε ποτέ να συναντήσουμε (η περσινή ΑΕΚ θα έκανε για πλάκα 9-10 νίκες στο γκρουπ...) αναγκάζοντας ακόμα και τους πιο φανατικούς οπαδούς της Βασίλισσας να αποχωρήσουν πριν τη λήξη... Ακόμα κι ο Γιώργος Αμερικάνος έφυγε εκνευρισμένος, λέγοντας πως "αυτοί κανονικά θα έπρεπε να πληρώνουν για να παίζουν στην Α.Ε.Κ."

Πάλι καλά που έχασε η Partizan και μείναμε 23οι στους 24...

Η ουσία είναι πως η ομάδα μας δε βλέπεται αυτή την περίοδο για τον απλούστατο λόγο πως μόνο ομάδα δε θυμίζει. Από το κεφάλι μέχρι τις πατούσες...

Και η απομάκρυνση του Amit Tamir μέχρι στιγμής δεν έχει βελτιώσει τίποτα στην εικόνα μας, πέρα φυσικά από την μείωση των απαιτούμενων εξόδων στο άμεσο μέλλον (αν δεν αντικατασταθεί με άλλο κοινοτικό ο Ισραηλινός forward, που το τελευταίο 2μηνο έβλεπε τα ματς από τον πάγκο και δεν τον χρησιμοποιούσαν καθόλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: