7.12.05

ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΖΗΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

Ο παίκτης πάνω στον οποίο θα μπορούσε να στηριχθεί η ομάδα μας για μια δεκαετία ακόμα, δυστυχώς θα έρθει απόψε στο Γαλάτσι ως αντίπαλος, αφού το καλοκαίρι ξεπουλήθηκε κοψοχρονιά στη Benetton. Μιλάω φυσικά για το Νίκο Ζήση, το εγκώμιο του οποίου έπλεξε χθες στη συνέντευξη τύπου των Ιταλών, ο προπονητής του David Blatt.

Οι Ιταλοί δυστυχώς για μας δεν έρχονται αδιάφοροι στο Γαλάτσι, καθώς μετράνε δυο σερί ήττες στα τελευταία ευρωπαϊκά τους παιχνίδια και δε θέλουν με τίποτα να τριτώσει γι'αυτούς το κακό. Σαν ομάδα είναι σαφέστατα πιο πλήρεις από εμάς και αν θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη που θα μας δώσει προβάδισμα στην υπόθεση πρόκρισης, θα πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να δείξουμε την εικόνα που είχαμε στα προηγούμενα ευρωματς στην έδρα μας και σίγουρα όχι αυτή που είχαμε στο ΣΕΦ την Κυριακή.



Ο 1ος πόντος του Νίκου Ζήση με τη φανέλα της ΑΕΚ... Σύμπτωση ή όχι, και τότε (με Μακεδονικό) και σήμερα που θα γυρίσει σαν παίκτης της Benetton, οι αντίπαλοι φορούσαν πράσινα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Νικολάκης δεν έπαιξε καλά χθές.
Δυστυχώς φαίνεται οτι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα οφείλονται σε συγκυρίες και ατομικές εξάρσεις.Οι σφαλιάρες έρχονται,αλλα στην Ελλάδα,ο ΠΑΟΚ του Πρελεβιτς και ο Αρης του Ζούρου,και παιχνίδι 5 εναντίον 2 να γίνει υπερ τους,θα τους κερδίσουμε.Κοινώς,εντός συνόρων ίσως καταφέρουμε να είμαστε στην τετράδα.

haridimos είπε...

Δυστυχώς έτσι είναι...
Η ομάδα δεν είναι επιπέδου Ευρωλίγκα. Έχουμε κάνει ήδη 2 νίκες και στην καλύτερη να κάνουμε άλλες τόσες με Olimpija & Bamberg στο Γαλάτσι.
Στην Ελλάδα το επίπεδο είναι πολύ χαμηλότερο και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να μείνουμε εκτός τετράδας.

όσο για τον Ζήση ; Αναμενόμενο να μην τραβήξει. Το ματς ήταν εξαιρετικά συναισθηματικά φορτισμένο γι'αυτόν.