29.11.05

ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Παίζοντας σωστά και στρωτά μετά το πρώτο 'αναγνωριστικό' δεκάλεπτο και μέχρι το 35' είχαμε καταφέρει να φτάσουμε εύκολα σε ένα 76-59 και το μόνο που περιμέναμε ήταν το πότε θα έμπαιναν μέσα και οι 'μικροί' για να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Όμως κάτι η υπερβολική χαλαρότητα που δείχναμε μέσα στο παρκέ, κάτι τα κλασσικά προβλήματα ανάπτυξης στα τελευταία λεπτά, κάτι οι πολλές χαμένες (και πάλι) ελεύθερες βολές, κάτι τα σφυρίγματα του Ζαβλανού και της παρέας του έφεραν την Ολύμπια σε απόσταση αναπνοής... Το σκορ έγινε 78-74 στο 39' και τα τελευταία δευτερόλεπτα είχαν χαρακτήρα θρίλερ.

Τουλάχιστον πήραμε τελικά τη νίκη, αφού δεν καταφέραμε να αυτοκτονήσουμε παρά τις ... φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλαμε. Από το ματς κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση του Amit Tamir. Δεν είναι μόνο οι 21 πόντοι που πέτυχε ο Ισραηλινός forward. Είναι κυρίως το γεγονός ότι ήρθαν κατά βάση με σουτ μέσα από τη γραμμή των 6μ25, ενώ συνοδεύτηκαν και από 6 ρημπάουντ. Στο τέλος βέβαια όταν τα πράγματα σφίξανε καθάρισε ο πολύ καλός και πάλι Slaven Rimac, που άλλωστε είναι και ο πιο έμπειρος παίκτης που διαθέτουμε. Θετική παρουσία είχαν και οι Παντελιάδης, Πελεκάνος (παρά τις χαμένες βολές) και Μπουρούσης .



Ότι καλύτερο έχουμε δει στο Γαλάτσι εδώ και 1,5 χρόνο... Μακάρι να το βλέπουμε μόνιμα αυτό το σκηνικό.
Και αν τα ελληνικά ΜΜΕ δεν διψούσαν για αίμα θα το έπαιζαν αυτό αντί για να μεγενθύνουν τα μεμονωμένα επεισόδια της Λιβαδειάς

Υ.Γ. Επιτέλους ήρθε και ο Chalmers και αναμένεται να ντεμπουτάρει στη Hala Tivoli την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: