13.11.05

ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ..

Επιστροφή στις νίκες θέλει η ομάδα μας απόψε κόντρα στον Παν(α)ιώνιο του Ιωάννου στο Γαλάτσι... Όχι μόνο γιατί μια ήττα θα μας φέρει πολύ πίσω από τους συνδιεκδικητές της τετράδας (ο Άρης έχει ήδη 4 νίκες, ο Ολυμπιακός μάλλον θα φτάσει στις 4 σήμερα και το Μαρούσι είναι στις 3), αλλά και γιατί οι δυο ήττες μέσα-έξω πέρσι από τους κυανέρυθρους δεν ξεχνιούνται εύκολα...

Να θυμήσω πως η ήττα μας πέρσι στο Γαλάτσι στην πρεμιέρα της Α1, ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα μας από τον Πανιώνιο από την εποχή του Μόσχος και το τρίποντο του Κικίλια στην εκπνοή. Για κάποιους παλιότερους (σαν και μένα) τα ματς έχουν άλλο χρώμα, καθώς το 96-111 που μας έστειλε στα μπαράζ το 1986, δεν ξεχνιέται εύκολα.

Ο Πανιώνιος δεν έχει σχέση με την περσινή ομάδα του, αφού έφυγαν οι Διαμαντόπουλος, Σιγάλας, Watson & Right. Όμως με τους τραυματισμούς που μας ταλανίζουν και με τα δεδομένα αγωνιστικά μας προβλήματα το ματς μόνο εύκολο δεν είναι.




Υ.Γ. Σύμφωνα με τα σημερινά ΜΜΕ ο Lionel Chalmers είπε τελικά το ναι και αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τον Κολοσσό στη Ρόδο την ερχόμενη βδομάδα καθώς δεν προλαβαίνει το ματς της Πέμπτης με τη Zalgiris στο Γαλάτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: