7.11.05

ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ


Την ευκαιρία να αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στον Άρη, που αποτελεί άλλωστε το βασικό συνδιεκδικητή μας για την 3η θέση στην Euroleague, έχασε η ομάδα μας το Σάββατο. Γιατί όταν προηγείσαι με 8-20 στο δεκάλεπτο και με 24-35 στο ημίχρονο, είναι αγωνιστική αυτοκτονία να καταφέρνεις να χάνεις με 68-66 στο τέλος.

Βέβαια η αυτοκτονία ήταν αναμενόμενη.. Γιατί όταν κατεβαίνεις στο ματς με ένα και μοναδικό playmaker (τον Dror Hajaj) είναι λογικό να χάνεται οργανωτικά η ομάδα όταν αυτός κλατάρει.. Ο Ισραηλινος έμεινε από δυνάμεις στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Άρης το εκμεταλλεύθηκε και ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Θα ειχαμε καταφέρει και πάλι να κερδισουμε αν υπήρχε ένας στοιχειωδώς σοβαρός και ώριμος χειριστής της μπάλας στα τελευταία 2 λεπτά, όταν για νιοστή φορά φέτος (ΟΑΚΑ με ΠΑΟ για το κύπελλο, Γαλάτσι με ΠΑΟ τη 2η αγωνιστική, Strasbourg) δεν ξέραμε πως να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και πως να κάνουμε μια αξιοπρεπή επίθεση ... Γιατί οι επιθέσεις που κάναμε στα τελευταια 60" πρέπει να διδάσκονται σε σεμινάριο για το τι ΔΕΝ πρέπει να κανει μια ομάδα...

Για άλλο ένα ματς πληρώσαμε λοιπόν την επιλογή της ΚΑΕ να μην αποκτήσει 2ο ξένο που να παίζει στη θέση '1'.. Ονόματα ακούμε συνέχεια εδώ και 4 μηνες, αλλά κανείς δεν έρχεται. (Λογικό... είπα κι άλλη φορά πως ο τσάμπας πέθανε...)

Υ.Γ. Βέβαια δεν κατάλαβα γιατί δεν έπαιξε ο Αθανασούλας -που όλη την προετοιασία ήταν ο βασικός πλέιμεικερ- και γιατί ανεβηκε στη Θεσσαλονικη ο Παντελιαδης αφού δεν ήταν σε θεσει να αγωνιστεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια: