26.9.05

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !





Η Ελλάδα κέρδισε με 78-62 τη Γερμανία και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 2η φορά στην ιστορία της. Ανάμεσα στους πρωταθλητές Ευρώπης ο Γιάννης Μπουρούσης (ο μόνος από όσους φόρεσαν τη φανέλα μας που συνεχίζουν ακόμα με μας, γιατί οι Μιχάλης Κακιούζης, Δήμος Ντικούδης & Νίκος Ζήσης παίζουν σε άλλες πολιτείες πλέον...) με τον νέο προπονητή της ομάδας μας το Λευτέρη Κακιούση που είναι assistant του Γιαννάκη στην Εθνική.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ !

Υ.Γ. Λίγο νωρίτερα η ΑΕΚ με τον Παπαχατζή στον πάγκο έχανε με κάτω τα χέρια 75-54 από τον Crvena Zvezda των Sakota, Gurovic, Antik, Rajsevic... Κρίνοντας με ψύχραιμο μάτι τα δυο τουρνουά στα οποία μαζέψαμε 4 κίτρινα φύλλα αγώνα σε ισάριθμα ματς, διαπιστώνουμε πως η ομάδα έχοντας 7-8 παίκτες που να μπορούν να πατήσουν στο παρκέ και μόλις 5 που να μπορούν να τραβήξουν κουπί επιθετικά, παλεύει τα ματς την πρώτη μέρα και χάνει πανηγυρικά την δεύτερη αφού οι αντοχές και οι δυνάμεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες.
Με την προσθήκη του Hajaj που αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας, την επιστροφή του -πρωταθλητή Ευρώπης και στους Άνδρες πλέον- Μπουρούση, τον Coppenrath που δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει στο παρκέ και τους τραυματίες Πελεκάνο, Τσιάρα η ομάδα θα είναι εντελώς διαφορετική. Ακόμα περισσότερο αν έρθει έγκαιρα και ο Αμερικανός playmaker.
Δε λέω πως θα μπορέσουμε να σταθούμε στα περσινά επίπεδα... Σίγουρα όμως θα έχουμε τη δυνατότητα να στεκόμαστε αξιοπρεπέστερα από τα φιλικά σε Καλαμάτα, Νέα Σμύρνη & Πυλαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: