27.6.05

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ "ΞΕΝΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ"

Με ποσοστό 34% σύμφωνα με poll που τρέχει στο forum του aek.com ... 18% συγκεντρώνει ο Dragan Sakota που είναι η πρώτη επιλογή του κόσμου από γνωστούς υποψήφιους, ενώ ακολουθούν οι Γιαννάκης (13%) και Prelevic (11%). Βέβαια αυτό είναι αυτό που θέλει ο κόσμος... Όχι αυτό που θέλει η διοίκηση... Για την διοίκηση της ΚΑΕ, η πιο ελκυστική λύση πρέπει να είναι ο Λευτέρης Κακιούσης (που ο κόσμος του δίνει μόλις και μετά βίας 2%...). Βλέπετε ο ΛεΚα (!!!) έχει συνηθίσει να είναι σε ομάδα που πληρώνει κάθε 6 τέρμινα οπότε στην ΑΕΚ θα αισθανθεί πολύ καλύτερα. Τώρα για το γεγονός πως δεν έχει καμιά απολύτως εμπειρία από την Ευρωλίγκα, ενώ στο τέλος της χρονιάς που έρχεται θα κριθεί αν θα ανανεωθεί το κλειστό συμβόλαιό μας με την Uleb, ουδόλως φαίνεται να απασχολεί..

Αντικειμενικά από όλα τα ονόματα που ακούγονται η πιο αποδεκτή λύση είναι αυτή του Dragan Sakota. Ειδικά αν συνοδευτεί με επιστροφή του γιου του Dusan στο ρόστερ. Όμως αυτά δε γίνονται στην ΑΕΚ.. Θεωρώ εξίσου πιθανή την επιστροφή του Sale με το ενδεχόμενο να βρεθεί προπονητής που να κάτσει πάνω από 2 σερί χρόνια στον πάγκο επί Φιλίππου. Δηλαδή πρακτικά το ενδεχόμενο είναι απίθανο. Θα ήθελα να δω ένα καταξιωμένο τεχνικό στον πάγκο μας, αλλά δυστυχώς αυτοί θέλουν και λεφτά και από τη στιγμή που η ΚΑΕ προτίθεται να κατεβάσει τα φετινά 3 με 3,3 εκατομμύρια ευρώ στα 1,5 με 2 (παρά τα έξτρα 500 χιλιάρικα της Ευρωλίγκας+τηλεοπτικά και τα πιθανά 200-300 από χορηγό στη φανέλα), θα πρέπει να ξεγράψουμε και την πιθανότητα να έρθει καταξιωμένος ξένος τεχνικός στο Γαλάτσι.

Οι υπόλοιποι εγχώριοι στόχοι έχουν όλοι τα αρνητικά τους, λόγω της πολύχρονης αντιπαλότητας με την ομάδα μας ή των κακών σχέσεων που έχουν με τον κόσμο μας. Ο μόνος ίσως χωρίς αρνητικά θεωρώ πως είναι ο Bane Prelevic. Βέβαια και η δική του προπονητική θητεία στον ΠΑΟΚ δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερα αξιόλογο, για να μετρήσει πολύ σημαντικά υπέρ του...

Υ.Γ. (1) Πάντως θέμα Κατσικάρη για την Tau (που έχασε στην έδρα της τον 5ο τελικό από την Real) υφίσταται. "Nobody knows a word about our new one but newspapers talk about Pedro Martinez from Gran Canaria, Velimir Perasovic a very good player but with bad luck in his first season at Sevilla, an italian one (I can?t remember his name) and... yours!!!!! Although I am sure at last our president will sign another one. Always happens the same. When everybody is almost sure about anything, he signs another one. So we will have to wait." Για τον Φώτη η γνώμη στην Vitoria είναι πως "It seems he has had a very good teachers (Ivkovic and Sakota) and has done very well this year, so...".

Υ.Γ. (2)Αύριο βράδυ είναι τα draft του ΝΒΑ και ενδέχεται να επιλεγεί κάποιος από τους Νίκο Ζήση - Γιάννη Μπουρούση που λόγω ηλικίας (γεννημένοι το 1983) συμμετέχουν αυτόματα σε αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: