22.6.05

ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ



Δεν τα καταφέραμε την Κυριακή να ισοφαρίσουμε ξανά σε 2-2 και να στείλουμε τη σειρά σε 5ο ματς, που θα γινόταν σήμερα στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα ξέμεινε από δυνάμεις κι έχασε με 71-87 από τον Παναθηναϊκό στο Γαλάτσι. Λογικό, καθώς οι απουσίες των Bailey, Γλυνιαδάκη είναι σημαντικές και όσο περνούσε ο χρόνος φαίνονταν περισσότερο καθώς ξεμέναμε από εναλλακτικές λύσεις ενώ και οι υπόλοιποι κουράζονταν περισσότερο για να τα καταφέρουν χωρίς αυτούς. Έτσι δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευθούμε και την διαιτησία των Καρούση, Χριστοδούλου, Αφεντουλίδη μια που ήταν η πρώτη φορά εδώ και πολλά-πολλά χρόνια, που σε τέτοιο ματς, είχαμε ευνοϊκά σφυρίγματα σε κρίσιμα σημεία. Αλλά όταν χάνουμε τις βολές τη μια μετά την άλλη, τα σφυρίγματα πάνε στράφι κι αυτά.

Σίγουρα η χρονιά ήταν απόλυτα επιτυχημένη, αφού η ομάδα κατάφερε τους στόχους της τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, που ήταν η συμμετοχή στον τελικό και η πρόκριση στους 16 αντίστοιχα. Και είναι σημαντικότατο αυτό, γιατί η ομάδα που ποτέ δε ψάχνει δικαιολογίες, πέτυχε αυτό που ζητούσε, ενώ είχε άπειρες δικαιολογίες από τα προβλήματα που αντιμετώπισε όλη τη σεζόν. Χτυπηθήκαμε από τραυματισμούς : Πελεκάνος (έχασε το πρώτο μισό), Nicevic (έχασε 15-20 ματς στην αρχή), Γλυνιαδάκης (εκτός το τελευταίο 2μηνο), Bailey (τραυματίας στους τελικούς), που αν δεν υπήρχαν η εικόνα μας θα ήταν εντελώς διαφορετική. Κάναμε αρκετές ήττες εντός έδρας (4 στη ρέγκιουλαρ, 1 στα πλέϊ-οφ, 2 στην Ευρώπη) που ήταν λογικό νούμερο αφού το Γαλάτσι μόνο έδρα δε θύμησε στην πλειοψηφία των 28 αγώνων που δώσαμε εκεί...

Ο επίλογος είχε άσχημη γεύση εξ'αιτίας των επεισοδίων που δημιούργησαν οι ανεγκέφαλοι που βρήκαν το δρόμο για τη Βεϊκου τώρα στα πλέϊ-οφ... Και είναι κρίμα να τιμωρηθεί η ομάδα μας που σε όλη τη χρονιά το γήπεδό μας θύμιζε εκκλησία, εξ'αιτίας τους... Και είναι ακόμα περισσότερο κρίμα, που οι παίκτες μας δεν μπόρεσαν να πάρουν το τελευταίο χειροκρότημα όπως τους άρμοζε και πάλι εξ'αιτίας τους (και των δυνάμεων ασφαλείας που είχαν τη συνηθισμένη, καθυστερημένη, βλακώδη αντίδραση)

Υ.Γ. Τώρα περιμένουμε την επόμενη μέρα για να δούμε ότι πραγματικά η διοίκηση έχει πάρει το μάθημά της και θα αρχίσει να χτίζει πάνω σε αυτά που έφτιαξε την τελευταία διετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: