12.5.05

ME TON AΡΗ ΛΟΙΠΟΝ...


Όπως και πέρσι έτσι και φέτος τερματίσαμε στην 6η θέση της κανονικής περιόδου.
Όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα κοντραριστούμε στα προημιτελικά με τον Άρη που έχει το πλεονέκτημα της έδρας.
Όμως οι ομοιότητες σταματούν εδώ... Γιατί μπορεί πέρσι να καταφέραμε με χειρότερο (από το φετινό) υλικό να κάνουμε το 0-2 και να περάσαμε στα ημιτελικά, αλλά φέτος το έργο θα έχει άλλη εξέλιξη. Ο Άρης μας περιμένει στη γωνία για να μας ξεπληρώσει το περσινό στραπάτσο και κατά την ταπεινή μου γνώμη οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις θα τελειώσουν την άλλη εβδομάδα..

Τουλάχιστον να κερδίσουμε το ματς του Σαββάτου, ώστε να μην σπάσει η παράδοση που έχουμε κόντρα στον Άρη στο γήπεδό μας από τις αρχές της δεκαετίας του '90...

Πάντως είχαμε αέρα τη δυνατότητα να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ με περισσότερους από 13 πόντους και να τερματίσουμε 5οι ζευγαρώνοντας με τον Πανιώνιο... Παίζοντας στρωτά και σωστά, πήραμε από νωρίς μια διαφορά 10 πόντων και τη συντηρούσαμε χωρίς πρόβλημα μέχρι το 30' που προηγηθήκαμε με 64-47... Εκεί όμως 'ξαφνικά', ο Sandro που άρχισε να σκοράρει αράχνιασε στον πάγκο, κάναμε ότι κακή επιλογή σε επίθεση θα μπορούσαμε να κάνουμε, ο πάγκος δεν αγχώθηκε καθόλου και το ματς έγινε ντέρμπυ... Πάλι καλά που στο τέλος πήρε το όπλο του ο αρχηγός και καθάρισε τη νίκη... Προφανώς κάποιοι επέλεξαν αντίπαλο, είτε το είπαν είτε όχι, αφού αυτό αφουγκραστήκαμε όσοι είμασταν στο Γαλάτσι.

Και μπορεί το Μαρούσι ή ο Μακεδονικός να είναι σίγουρα πιο επιθυμητός αντίπαλος από τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά... ΑΛΛΑ αυτό δεν έχει καμιά σημασία αν τα ημιτελικά τα δεις από την τηλεόραση... Γιατί κόντρα στον Πανιώνιο, θεωρώ πως θα είχαμε περισσότερες -από τις τωρινές απειροελάχιστες- πιθανότητες για να φτάσουμε στους '4'...



Υ.Γ. Στα επίσημα του γηπέδου και ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Ρόκκας... Να ετοιμάζει άραγε κανένα κοινό μέτωπο ο Φιλίππου με τον Ντέμη ; Ή να πήγε μπας και πουλάνε τίποτα μπλουζάκια με δικέφαλους στη μπουτίκ της ΚΑΕ ;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oso afora to usterografo:
oxi apla h pae paei sto basket (Rokas h Kanelopoulos) enw h kae de goustarei na paei oaka.Kai mhn arxiseis "mporei na mhn exoun kalesei thn KAE na parakolou8hsei mats sto oaka" giati ksereis oti ama uphrxe prosklhsh apo kae se pae na dei basket,xilia tis ekato 8a uphrxe kai mia antistoixh protash apo pae sth kae na dei mats.

haridimos είπε...

Φίλε Νίκο.
Ο Κανελλόπουλος ερχόταν και παλιότερα στο μπάσκετ, έρχεται και τώρα αραιά & που, αλλά δεν κάθεται στα επίσημα, αλλά στα Silver.
O Φιλίππου ζήτησε να αγοράσει διαρκείας στο ΟΑΚΑ στα ακριβά, αλλά του είπαν πως είχαν πουληθεί όλα, και αν ήθελε να ερχόταν με απλό εισιτήριο και να καθότουν όπου υπήρχε άδεια θέση επειδή ο κάτοχος έλειπε.