5.3.05

ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΔΟΝΗ...


Να βλέπω ακόμα και τις αντικειμενικές αθλητικές εφημερίδες να παίζουν πρωτο θέμα το παιχνίδι με την Efes. Να βλέπω τις κιτρινόμαυρες καθημερινές αθλητικές εφημερίδες να θυμούνται πως ΑΕΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Να βλέπω το συνδρομητικό που για 4,5 χρόνια, έπεφταν ερωτήσεις για την Euroleague και απαντούσε πέρα βρέχει, που με το ζόρι έλεγαν τα αποτελέσματα των αγώνων πέρα από το σημείο για το στοίχημα, να κάνουν αφιερώματα και κόντρα αφιερώματα στη διοργάνωση και να δείχνουν και να ξαναδείχνουν το καλάθι του Ζήση.

Το καλάθι του Ζήση στην εκπνοή έστειλε στα ουράνια όσους τυχερούς βρεθήκαμε μέσα στο κλειστό του Γαλατσίου, που παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις πολλών, πάλι δε γέμισε, δικαιώνοντάς με δυστυχώς ... Για τους υπόλοιπους Αεκτζήδες που δεν βρίσκουν το δρόμο για το γήπεδο, τα έχει πει όλα ο Lollis από το ματς με τη Benetton "Αυτοί χάνουν που δεν έρχονται". Πάντως το ένστικτό μου λέει πως αν καθαρίσουμε στην Πολωνία, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας, θα πλακώσουν όλοι οι κλασικοί πανυγηρτζήδες και φιεστάκηδες και το γήπεδο θα ψιλογεμίσει.

Φυσικά απέχουμε πάρα μα πάρα πολύ από το να θεωρούμαστε φαβορί για πρόκριση. Απλά έχουμε κάνει δυο σημαντικά βήματα, ώστε να μην είμαστε κομπάρσοι στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Ευρώπη όμως μπορεί να περιμένει. Προηγείται το παιχνίδι της Κυριακής στην Αμαλιάδα με τον Ιωνικό που βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη της παραμονής. Η κούραση της Πέμπτης, μαζί με τις απουσίες των Ζήση (χρειάζεται ξεκούραση από το χτύπημα στη μύτη) & Τσιάρα (τεντονίτιδα) μας δημιουργεί προβλήματα. Και κυρίως γιατί κρεμόμαστε πλέον πολύ στην απόδοση του Davor Kus. Ας ελπίσουμε ο Κροάτης να τα πάει ψιλοκαλά όπως με τον Μακεδονικό. Διαφορετικά θα είναι η καλύτερη του Ζευγώλη...




Υ.Γ. Τελικά φαίνεται πως είτε ο Γρανίτσας λέει την αλήθεια όταν τον κοιτάνε στα μάτια, είτε αυτός ο όρος δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μιλήσει με κάποιον ο πρόεδρος της ΠΑΕ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: