3.2.05

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Την πρόκρισή της στο TOP-16 της Euroleague κέρδισε χθες η ομάδα μας μετά τη μεγάλη νίκη της επί της Scavolini του Pesaro, αντίθετα με όσα γράφει σήμερα Πέμπτη, το σύνολο σχεδόν των αθλητικών και όχι μόνο εφημερίδων. Γιατί, Goal News, Score Live, Φίλαθλος, Sportime, Ελευθεροτυπία, Τα Νέα (τα γράφω με τη σειρά με την οποία τα κοίταξα) κυκλοφόρησαν λέγοντας πως η ΑΕΚ περιμένει νίκη της Maccabi απόψε στη Nokia Arena για να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης. Αυτά θα ήταν σωστά, αν η Siena είχε κερδίσει τη Zalgiris. Όμως οι Λιθουανοί πήραν το διπλό από την παρέα του Κακιούζη κι έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε σε τετραπλή ισοβαθμία με Zalgiris, Scavolini, Olimpija. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να πάμε σε πενταπλή ισοβαθμία με τις παραπάνω μαζί με τη Siena. Όμως τότε το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού θα το πιουν οι πρωταθλητές Ιταλίας. Πάντως για να είμαστε και δίκαιοι θα πρέπει να πούμε πως το site της διοργάνωσης επιμένει να λέει πως η Siena έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ γράφει και όσα λένε οι εφημερίδες που προανέφερα. Βέβαια από την άλλη, η ΚΑΕ – και μπράβο της- έβγαλε ενημερωτικό newsletter στις 12.20 το βράδυ, ενώ το έγραψε και στο site της. Φαίνεται πως οι δημοσιογράφοι που κάνουν ρεπορτάζ ΑΕΚ, δεν το διαβάζουν, ούτε αυτό, ούτε τα διάφορα οπαδικά sites που το έγραψαν μόλις έγινε γνωστή η νίκη των Λιθουανών. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ !
ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ & TOBY BAILEY ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ
Η χειρότερη θέση που μπορούμε να πάρουμε είναι η 6η και από τη στιγμή που οι 6οι στους άλλους ομίλους δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσουν τις 7 νίκες, αυτό σημαίνει πως ... περιμένουμε την κλήρωση. Και προσωπικά εύχομαι αυτή να φέρει στο δρόμο μας την ΤΣΣΚΑ, ως επικεφαλής του ομίλου. Οι λόγοι είναι απλοί... θα υπάρχει μια ομάδα που θα νικάει τους ανταγωνιστές μας μέσα-έξω κι έτσι τα πράγματα θα είναι βατά, ενώ το βασικότερο είναι πως δεν θα τη βρούμε στη συνέχεια στο δρόμο μας για το φάϊναλ-φορ. Γιατί εδώ που φτάσαμε και με τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει, κοιτάζοντας στα μάτια τους περσινούς πρωταθλητές Ευρώπης, νικώντας τους προπέρσινους, νικώντας τους πρωταθλητές Ιταλίας, Σλοβενίας, Γαλλίας, δε βρίσκω καμιά ομάδα από την οποία να είμαστε χαμένοι από χέρι -πλην ΤΣΣΚΑ βεβαίως και γι'αυτό την θέλω στον όμιλο μας. Και καλό θα είναι η διοίκηση να αποφασίσει να βάλει λίγο το χέρι στην τσέπη και να ενισχύσει την ομάδα, με έναν αντικαταστάτη είτε του Kus (που πάντως σαν 3η λύση ΠΙΣΩ από τον Νικολαϊδη, ο οποίος με την απόδοσή του καθάρισε τη νίκη-πρόκριση χθες βράδυ, δεν με εκνευρίζει τόσο), είτε του Πελεκάνου (αν δεν πρόκειται να είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα), είτε του Antik (που θα μείνει 1,5-2 μήνες εκτός δράσης).
O ...κλώνος του Κανελλόπουλου κάθεται δίπλα στην κυρία με το ροζ πουλόβερ
Υ.Γ. Μου φαίνεται πως η κλωνοποίηση έχει αρχίσει να εφαρμόζεται και στη χώρα μας και μάλιστα σε ανθρώπους. Γιατί αφού τα έγκυρα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Τάκης Κανελλόπουλος, ήταν χθες το βράδυ στις 7 στη Φυλή σε συνάντηση με το δήμαρχο, αυτός ο οποίος καθόταν δυο θέσεις δίπλα μου στο Γαλάτσι την ίδια ώρα και πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη πρόκριση της Βασίλισσας, θα πρέπει να ήταν ο κλώνος του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: